Hamza Dağ'dan CHP ve İYİ Parti'ye Demirtaş sorusu: Korkuyor musunuz?

Siyasette 'üçüncü ittifak' tartışması devam ediyor. AK Partili Dağ, Demirtaş'ın CHP ve İYİ Parti'ye ültimatom verdiğini belirterek, "Korkuyor musunuz?" dedi.

Hamza Dağ'dan CHP ve İYİ Parti'ye Demirtaş sorusu: Korkuyor musunuz?
Hamza Dağ'dan CHP ve İYİ Parti'ye Demirtaş sorusu: Korkuyor musunuz?
GİRİŞ 03.04.2021 17:44 GÜNCELLEME 03.04.2021 17:45
Bu Habere 121 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın "üçüncü ittifak" açıklamasıyla CHP ve İYİ Parti'ye ültimatom verdiğini ifade etti.

Dağ, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

"Selahattin Demirtaş, CHP ve İYİ Parti'ye resmen ültimatom verdi ve 'Kendi içinizdeki milliyetçileri, ulusalcıları temizleyin, yoksa yeni bir ittifakın önü açılır.' dedi. CHP ve İYİ Parti'nin önde gelen aktörleri ise yine topu taca atmayı ve bu tehdide boyun eğmeyi tercih etti.

HDP'li ve PKK'lı aktörlerin daha önceki rest çekmelerine, had bildirmelerine defalarca sükunetle yaklaşan Millet İttifakı'nın temsilcilerinin şunu bilmesi gerekiyor: Bu cevapsız bırakılacak bir mesele değildir! Buradan CHP’li ve İYİ Partili aktörlere soruyorum, Selahattin Demirtaş'tan korkuyor musunuz? Oy kaygısı için mi bu 'ayar vermeye' sessiz kalıyorsunuz?"

Meral Akşener'den 3'üncü ittifak açıklaması

KAYNAK: AA
YORUMLAR 121
  • emre19 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya Çocuk olmamak gerekir. Bunlar olmazda ikdidari şu an bir şekilde ele gecirseler ABD ki. Dostları olan Sekilsizler yarın boy boy mezaj demeç verir.Bizim Çocuklar başardı diye.
    Cevapla
  • Sinem Yıldırım 3 yıl önce Şikayet Et
    CHP ve İYİ partinin PKK nın siyasi kolu HDP den ne çekinceleri varki hala himaye etmeye uğraşıyorlar HDP ile beraber kaybolursunuz ülkeye yazık edersiniz önünüze bakın bölücü asker polis düşmanı HDP ile hiç bir şekilde ittifaka hazırlanmayın kamu vijdanı sizden bunu bekliyor.
    Cevapla
  • Abdd 3 yıl önce Şikayet Et
    Korkmayın o kadar adam içeride size birşey yapamaz
    Cevapla
  • Sabır 3 yıl önce Şikayet Et
    Chp de ip nin ipleri baskalrinin elinde sanmayin ki kemal k meral a bu partileri yonetiyorlar. Yazik ucgunluk dunyada uc kuruşluk menfaat icin ulkelerini hice sayan bu tur siyasetcileri TBMM den bir an once uzaklastirmaliyiz.
    Cevapla
  • BALTACI 3 yıl önce Şikayet Et
    CHP ve AŞ ortakları ve dostlarının mevzu Türkiye cumhuriyeti devleti ve milleti olunca susarlar bunlar konu vatana millete ihanet olunca çakallar gibi hırlarlar bunlar için fazla bir şey yazmaya gerek yok alfabedeki harflere ihanet olur bunların alayının ne devlet nede millet derdi var vesselam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anne ve bebeğine önce otomobil, sonra kamyonet çarptı! Mardin'de feci kaza
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!