Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Katar'da Körfez ülkelerine net mesaj

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar-Türk Müşterek Kuvvet Komutanlığı'nda konuştu. Körfez ülkeleriyle ilişkilerin ilerleteceğini vurgulayan Erdoğan, Katar'ın Türk ekonomisine yönelik saldırılarda hep Türkiye'nin yanında durduğunu belirtti.

GİRİŞ 07.12.2021 15:45 GÜNCELLEME 07.12.2021 16:26
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar-Türk Müşterek Kuvvet Komutanlığı'nda konuştu. Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

KÖRFEZ ÜLKELERİNE MESAJ

Hangi kökene, mezhebe, meşrebe sahip olursa olsun Körfez halklarının tamamı bizim özbeöz kardeşimizdir. Körfez ülkeleriyle ilişkimizi bu anlayışla ilerletmeye çalışıyoruz. 

"KATAR HEP YANIMIZDA DURDU"

Katar, Türk ekonomisine yönelik spekülatif ataklarda da daima yanımızda olmuş, ülkemize duyduğu güveni göstermiştir.

"KATAR'IN GÜVENLİĞİNİ KENDİ ÜLKEMİZDEN AYRI TUTMUYORUZ" 

Türkiye'nin yatırım, istihdam, üretim ve ihracat eksenli büyümesine katkı sunan Katarlı kardeşlerimize biz de gereken desteği veriyoruz. Katar'ın güvenliğini kendi ülkemizden ayrı tutmuyoruz.

Savunmadan güvenliğe, ticaretten yatırımlara, sağlıktan eğitime uzanan çok geniş bir alanda yine önemli kararlar aldık. Ülkelerimiz arasındaki işbirliğini daha da ilerletecek toplam 15 anlaşma imzaladık. Aziz kardeşim Şeyh Temim'in de güçlü desteğiyle önümüzdeki süreçte her alanda işbirliğimizi genişleteceğiz. 

Son dakika haberi: Türkiye ile Katar arasındaki anlaşmalar imzalandıTürkiye ile Katar arasında 15 anlaşma imzalandı

YORUMLAR 24
  • Mustafa Dal 2 yıl önce Şikayet Et
    "Savunma ve havacılık sektörü, ilk 11 ayda ihracatını yüzde 39,7 artışla 2.8 milyar dolara çıkardı. 2019'daki yıllık 2,7 milyar dolarlık rekoru şimdiden geçti. Türk savunma ve havacılık sanayii, bu yılı 3 milyar doların üzerinde ihracatla kapatarak yeni bir rekora imza atmaya hazırlanıyor..." İstikbal parlak... Bu günler de geçecek.
    Cevapla
  • 2961 2 yıl önce Şikayet Et
    Dolarin Avronun yükselmesinin sebebi arz taleb meselesi,türk halki kadar avroya dolara hevesli bir millet yok adam maaşını aliyor dolara,avroya ceviriyor.yani çift maasiş aliyor. Anlamak mümkün deyil. Türk lirasini birakalim avro ,yada dolar olsun paramiz.kurtulalım
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş borsada yatırım yapıyorsun bu seferde şirket parana çöküyor bekle bekle paran pul oluyor... Örnek İhlas hisseleri bundan sonra bende param olursa dolara yatıracağım..
    Cevapla
  • Zafer 2 yıl önce Şikayet Et
    Büyük savaşta, Osmanlı askerlerine yardım eden , kol kanat geren Katarlı Müslümanları unutmadık. Kardeşliğimiz ebedidir İnşallah.
    Cevapla
  • YILDIRIM 2 yıl önce Şikayet Et
    Katarlı kardeşlerimizi seviyoruz. Her daim yanlarındayız.
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye işveç bankalarından daha güvenli bir ülkedir. Ortadoğu ve diğer üçüncü dünya devletlerindeki yöneticiler ve insanlar ülkelerinden kaçırıp AB ülkelerindeki bankalara yatırdıkları paralardan hangisi yararlanabilmiştir. Saddamın, Kaddafinin, Mısır yöneticilerinin yurt dışındaki paralarına el koymadılarmı Arap devletlerine silah veriyoruz diye milyar dolarlarını alıp gitmedilermi arapların aldıkları bu silahlar zorda kaldıklarında bir işe yarasaydı saddamı ve kaddafiyi korurdu.
    Cevapla
  • Şems 2 yıl önce Şikayet Et
    Yorumunu beğendim ama bir eleştiri konusu var bizim ikibin li yıllar öncesi durumumuz belliydi hiçbir üretimimiz yok kendimizi koruyacak gücümüz belli idi yardım yapacak halimiz de yoktu onlarda başının çaresine bakma derdindelerdi tamam bazı yöneticileri batı ile kardeştir ama halk için bunu dusunmemeliyiz yoksa onlar bizim kardesimizdir. Güvenli liman Türkiyedir. İnanlar için muhakkak siz kerdessinizdir.(SAV).
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Gariban çiftçi rumuzlu yorumcu doğru isveç değil isviçre benimde bilgisizliğimden değilde yazarken yanıldığımdan yanlış yazmışım doğrusunu yazdığınız için teşekkür ederim. Ama yazının içeriğinin tamamen doğru olduğunu bütün dünya insanları kabul eder herhalde
    Cevapla
  • Gariban çiftçi 2 yıl önce Şikayet Et
    İsviçre bankası onlar İsveç degil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig devi büyük oynuyor! Di Maria ve Hermoso
Meteoroloji'den 18 ile son dakika uyarısı: Sel ve doluya dikkat!