Kılıçdaroğlu’na sürpriz davet: Kapıda karşılayacağım

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu kapıda karşılayacağını ve sorular yönelteceğini belirterek davette bulundu.

Kılıçdaroğlu’na sürpriz davet: Kapıda karşılayacağım
Kılıçdaroğlu’na sürpriz davet: Kapıda karşılayacağım
GİRİŞ 30.12.2021 23:56 GÜNCELLEME 31.12.2021 00:00
Bu Habere 158 Yorum Yapılmış

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na davette bulunarak, “Devlet kurumlarına davetsiz gidip baskın yapmayı şövalyelik gibi anlatmışlar. AK Partili bir başkan olarak Beyoğlu’na davet ediyorum, kapıda karşılayacağım, meseleleri konuşalım” dedi.



Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun devlet kurumlarına gitmesiyle ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Başkan Yıldız, paylaşımında Kılıçdaroğlu’nu kapıda karşılayacağını ve sorular yönelteceğini belirterek davette bulundu. Başkan Yıldız paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Sayın Kılıçdaroğlu, devlet kurumlarına davetsiz gidip baskın yapmayı şövalyelik gibi anlatmışlar, inandırmışlar danışmanlarınız. AK Partili bir başkan olarak sizi Beyoğlu’na davet ediyorum, kapıda karşılayacağım. ‘Meseleleri’ konuşalım. Var mısınız? ‘Kürtlere özerklik verilsin’ cümlesini Beyoğlu’nda neden sloganlaştırdığınızı. Şehit Savcımız Selim Kiraz’ı katleden örgütün CHP için neden propaganda yaptığını. PKK/KCK’nın kurdurduğu Diyader ile İBB İnanç Masası’nın ilişkilerini. Var mısınız benimle bu acı kahveyi içmeye?”

YORUMLAR 158
  • erkan 2 yıl önce Şikayet Et
    bu ekrem imamoglunun ilçe belediye başkanı
    Cevapla
  • MSELİM 2 yıl önce Şikayet Et
    zavallı bu kış günü dışarda kalmış kimse içeriye de almıyor tir tir titriyor çıktı hayır sahibi biri bari karnını doyursun güzelce ısıtsın sonra tekrar sokağa salsın çünkü nankördür ev sahibini ısırabilir.
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Bende bir vatandaş olarak davet ediyorum benimde sorularım olacak buyrsun bir kahvemizi içsin
    Cevapla
  • Osman 2 yıl önce Şikayet Et
    davet etmene gerek yok maganda gibi çıkar gelir seni bulur kefere
    Cevapla
  • Fakirullah 2 yıl önce Şikayet Et
    Bende davet ediyom gel kılıcıdaroğlu zakkum çayı demlicem
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yetiştiricilerden çoban isyanı: 100 bin lira maaşla çalıştıracak eleman bulamıyorlar
İsrail'de 'Türkiye' paniği, başvurmaya hazırlanıyorlar! 4 maddelik plan ortaya çıktı...