AK Parti'li Aydemir'den Rusya'ya tepki

AK Parti Erzurum Milletvekili Aydemir, Rusya'nın işgaline ilişkin, "Umudumuz, ülkemizin riyasetiyle, Sayın Cumhurbaşkanımızın dirayetli liderliğiyle bu yangın her tarafı sarmadan bir an önce soğutulur, söndürülür." dedi.

AK Parti'li Aydemir'den Rusya'ya tepki
AK Parti'li Aydemir'den Rusya'ya tepki
GİRİŞ 24.02.2022 14:03 GÜNCELLEME 24.02.2022 14:03
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik askeri müdahalesine ilişkin açıklama yaptı.

İki ülke arasında yaşanan sıkıntıların her yere yayılacağını belirten Aydemir, "Umudumuz, beklentimiz inşallah ülkemizin de riyasetiyle Sayın Cumhurbaşkanımızın dirayetli liderliğiyle bu yangın her tarafı sarmadan bir an önce soğutulur, söndürülür." diye konuştu.

Dünyada, Türkiye'de yaşanan sıkıntılara rağmen Erzurum'da yatırımların devam ettiğini aktaran Aydemir, "İnşallah Ukrayna'da yanı başımızda yanan ateş de söner, pandemi şartları da ortadan kalkar ve 2002'de başlattığımız kalkınma ve gelişme serencamı çok daha iyi noktalara varır. Bunu sadece Erzurum için değil, bütün ülkemiz için istiyoruz. Huzuru bütün insanlık için istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Toplantıya Horasan Belediye Başkanı Abdülkadir Aydın, Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli ve bazı muhtarlar katıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • Dadaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Yani bir ak partili ve erzurumlu olarak bizzat tanıdığım cahilin fikirlerini neden haber yapıyorlar anlamış değilim..
    Cevapla
  • osmanoğlu2023 2 yıl önce Şikayet Et
    Atı alan ükraynayı geçti! bakalım nerde duracak...
    Cevapla
  • Casper 2 yıl önce Şikayet Et
    Benzin istasyonlarında ki kuyruk ,zamdan dolayı değil,araç fazlalığıdır dolayı dediğiniz günden beri ,şahsım adına hiç bir demecinizin önemi yok..Bu haberi okumadım,sadece isminizi görünce altına yorum yazdım..Birkez daha sayın cumhurbaşkanının sahsina ve bazi kurmaylarina güvenerek oy verdiğim için ne kadar haklı olduğumu anladım...Cumhurbaşkanının onay verdiği isimler dışında kimse ekonomi başta olmak üzere hiç bir demeç vermesin mümkünse.Kim nerenin vekiliyse ilinin sorunlarıyla ilgilenip çalışsın,demeç vermek marifet değil çalışanı zaten halk görüyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan-Özel görüşmesindeki boş koltuğun perde arkası
Çekmeköy’de sahte taksi ile kanlı tuzak! Çantayı da toprağa gömmüş…