AK Parti tepki gösterdi, Oğuzhan Uğur "promter" tweetini sildi

Youtube'da siyasilerle program yapan Oğuzhan Uğur, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli'nin promter kullandığını söyledi. AK Partili Eyyüp Kadir İnan, Uğur'un paylaşımına tepki gösterdi, Uğur bunun üzerine paylaşımını sildi.

AK Parti tepki gösterdi, Oğuzhan Uğur "promter" tweetini sildi
AK Parti tepki gösterdi, Oğuzhan Uğur "promter" tweetini sildi
GİRİŞ 03.09.2022 12:31 GÜNCELLEME 03.09.2022 12:55
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Youtube'da siyasilerle röportaj yapan Oğuzhan Uğur, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de programına katılmasını istedi. Uğur, "Erdoğan ve Bahçeli'nin promter kullanmadan yayınlara katılmadığını" da iddia etti. 

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, Uğur'un sözleri sonrası paylaşım yaptı. İnan, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son 1,5 sene içinde 23 kere gençlerle bir araya geldiğini, bu buluşmaların soru ve cevap bölümünün hiçbirinde promter kullanmadığını" belirtti.

"AŞAĞILAYICI DİL KULLANANLARIN TALEPLERİNİ DEĞERLENDİRMEYE BİLE ALMIYORUZ"

Oğuzhan Uğur, İnan'ın paylaşımına, "24. olmaya talibiz" yanıtını verdi. 

İnan, Uğur'a, "Irkçı, İslamofobik ve en temel insan hakkını bile aşağılayıcı bir dille alaya alan kişi ve kurumların taleplerini değerlendirmeye dahi almıyoruz. Yine de teşekkürler. Size kolay gelsin" yanıtını verdi. 

OĞUZHAN UĞUR PAYLAŞIMINI SİLDİ

Twitter'daki bu açıklamaların ardından, Oğuzhan Uğur'un "promter" iddiasıyla ilgili tweetini sildiği görüldü.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 36
  • nail 1 yıl önce Şikayet Et
    kimsesiz kalırsın inşallah kimsesiz hangi taraftansın beğenmedinse düzeni yunanistan a git orada hainleri besliyorlar
    Cevapla
  • Kimsesiz 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne anlatıyorsunuz siz önce tarihinizi bileceksiniz herkes tutturmuş reis reis diye RTE bu ülkede lider gösterilecek biri değil kafanıza sokun artık Cahilliği bırak Türkiye
    Cevapla
  • Halil ibrahim Bodur 1 yıl önce Şikayet Et
    60 yaşındayım. Bu ülkenin nasıl yönetilmediğini gördüm. Yonetilemedigini demiyorum, yönetilmediğini. Meclis ihtiyaç olan en basit kanunları bile tartışır dururdu. Bürokrasi rusvetsiz iş yapmazdı. Vs vs vs Ilk defa bir adam ben yaparım dedi ve yapıyor. Ilk defa. Bırakalım yapsın. Bazen az olabilir, bazen zor olabilir, bazen yanlış olabilir. Olsun kardeşim. Ben yapacağım diyor. Yapıyor da . Genelde doğru yapıyor. Tsk yönlü yayın yapılan dönemlerin jenerasyonuyuz biz. Sadece bilmemiz gereken yazılırdı. Internet de yoktu. Biz senelerce erbakan hoca irticadan gitti sanan nesiliz. Oysa hiç alakası yok. Bırakalım yapsın adam.
    Cevapla
  • KAYI boyu... 1 yıl önce Şikayet Et
    Kimsesiz...sen de cumhurbaşkanlığına adaylığını koy boyunun ölçüsünü al. Reisi Cumhurumuz sadece ülkemizin değil, Dünya da sözü geçen 3 liderden biridir...bizim bu çapulcular Reis in tırnağı bile olamazlar değil rakibi.. Senin eleştirmen hiçbir şeyi değiştirmez.. Zalimler için yaşasın cehennem..
    Cevapla
  • sivaslı58 1 yıl önce Şikayet Et
    tabikide reis türkiye düşmanlarının vatan hainlerinin sevebileceği bir lider değildir reis inananların vatan millet sevdalılarının lideridir ve aksi olanlarında karşısında dimdik duran aadamdır sadece ülkemizde değil dünyadada liderdir fakat körbakanlar görmez belliki sen ve senin gibilerinin bir tane lideri yok çok lideriniz var sizde lider bitmez bizdede soylu bitmez lider gördüklerinin bir bir sarı torbalara konuyor lider çokluğunuzdan aday bile çıkaramadınız
    Cevapla
  • Ahmet can 1 yıl önce Şikayet Et
    Belden aşağı konuşmalarla kendine şahsiyet kazandırmaya çalışanlarla işi olmaz reisin
    Cevapla
  • Ali Şamil 1 yıl önce Şikayet Et
    Herkes Hakikatin değil , şöhretin çocuğu olma peşinde !
    Cevapla
  • Mahmut Hoca 1 yıl önce Şikayet Et
    Aklınca gaza getirip Cumhurbaşkanını kıytırık programına katılmasını sağlayacak eminim cumhurbaşkanının bu gereksiz söyleminden haberi bile olmamıştır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yurt dışındaki Türk sayısı! Zirvedeki ülke şaşırttı
Bayraktar HÜRKUŞ ile Akıncı'yı takip etti!