Erdoğan'dan Yunanistan'a çok sert uyarı: Bedeli ağır olur, bir gece ansızın gelebiliriz!

Yunanistan'ın Türk jetlerine tacizine çok sert tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İleri gidersen bedeli ağır olur" dedi. Erdoğan, Adalar'daki işgalin Türkiye'yi bağlamadığını vurgulayarak, "Bir gece ansızın gelebiliriz" diye konuştu.

GİRİŞ 03.09.2022 15:27 GÜNCELLEME 03.09.2022 16:35
Bu Habere 250 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun'da düzenlenen Teknofest Karadeniz'de konuştu. 

Yunanistan'ın Türk jetlerine tacizine tepki gösteren Cumhurbaşkanı, Atina yönetimini, "Ey Yunan, tarihe bak, tarihe dön, çok daha fazla ileri gidersen bunun bedeli ağır olur. Yunanistan'a tek cümlemiz var, İzmir'i unutma" ifadeleriyle uyardı.

"BİR GECE ANSIZIN GELEBİLİRİZ"

Erdoğan ayrıca, "Adaları işgal etmeniz falan bizi bağlamaz, vakti saati geldiğinde gereğini yaparız. Hani diyoruz ya, bir gece ansızın gelebiliriz" dedi.

Yunanistan S-300'ünden Türk jetlerine radar kilidi atıldı!Yunanistan S-300'ünden Türk jetlerine radar kilidi atıldı!

ABD, S-300'ler sebebiyle Yunanistan'a yaptırım uygulamayacakABD, S-300'ler sebebiyle Yunanistan'a yaptırım uygulamayacak

Başkan Erdoğan hadlerini bildirdi: Askeri olarak ne dengimiz ne de muhatabımız...Başkan Erdoğan hadlerini bildirdi: Askeri olarak ne dengimiz ne de muhatabımız...

EGE DENİZİ'NDE DÜŞMANCA HAREKET

Yunanistan, S-300 hava sistemlerini kullanarak NATO görevini icra eden Türk F-16'larına radar kilidi atmıştı. Milli Savunma Bakanlığı, Yunanistan'ın "düşmanca hareket" ettiğini belirtmişti.

YUNANİSTAN İLK DENEMEYİ 2013'TE YAPTI

Rus yapımı S-300 sistemi 1997-1998 yıllarında Güney Kıbrıs Rum Yönetimi tarafından Kıbrıs’a konuşlandırılmak istenmiş ancak Türkiye’nin itirazları sonrasında 1999 yılında Yunanistan’ın Girit Adası’na konuşlandırılmıştı.

Yunanistan’a ait S-300 Hava Savunma Sistemi, 4 sistem ve 8 fırlatma rampasından teşkil edilmiş olup füze menzili yaklaşık 80 mildir. Yunanistan, sistemin ilk denemesini 2013’teki “White Eagle” tatbikatında yapmıştı.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 250
  • İbo 1 yıl önce Şikayet Et
    Reisimiz dediyse doğrudur akıllı olun konu ülke olunca orada dur
    Cevapla
  • Şakir Ertaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Yunan keferesi belliki kaşınıyor/kaşındırılıyor,güzel bir şekilde kaşıyalım hadlerini bildirme zamanı gelmiştir .Laftan anlamayanın hakkı kötektir.
    Cevapla
  • Analiz 1 yıl önce Şikayet Et
    Türbinlere oynayanlar tarihin yapraklarında yer bulamaz,sorunu çözemez. Ayse pazara çıkarsa sorun çözülür . Havada kalan Diplomasi dışı söylemler haklı davamızda haksız duruma düşürür. Ayşe pazara çıkacak sorunu çözecek. Bu güç ve kudret Türk ordusunda fazlasıyla mevcut...
    Cevapla
  • MAG/0731 1 yıl önce Şikayet Et
    Sosyete yaşayanlar yaşamaya çalışanlar ?? Asıl Kurtuluş savaşı başlıyor!! Benim 1 küçük motorsikletim var devletim için mermi parasına bağışlamaya hazırım, canımıda vermeye hazırım yeminederim.. ülkemizin şu durumunda zirzopluk yapanlar, şakrabanlar, israf edenler!!! Asıl kurtuluş savaşımıza hazır olun hazır!!!!! Gardaşlar ve Bacılar Köylülerimizden hiç şüphem yok.. Sözüm sosyetelere, MR’. lara, madamlara benzemeye çalışanlar SİNYORİTA Takliti yapıp caddelerde gezenlere.
    Cevapla
  • Kozan 1 yıl önce Şikayet Et
    Başkan yunana oğlum bak git dedi süpürgenin sapı geliyor ona göre benden söylemesi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Güneş enerjisi'ni kullanarak insanları böyle kandırdılar! 'Tosuncuk'tan daha beter'
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat