Aydemir: Kılıçdaroğlu "tefeci" dediklerini aklıyor

AK Parti Milletvekili Aydemir, Kılıçdaroğlu'nun İngiltere ziyaretiyle ilgili, "Daha önce 'tefeci' diye tarif ettiklerini bu defa aklıyor" dedi.

Aydemir: Kılıçdaroğlu "tefeci" dediklerini aklıyor
Aydemir: Kılıçdaroğlu "tefeci" dediklerini aklıyor
GİRİŞ 03.11.2022 13:12 GÜNCELLEME 03.11.2022 13:12
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İngiltere ziyareti ile ilgili açıklamasına ilişkin, "Daha önce 'tefeci' diye tarif ettiklerini bu defa aklıyor." dedi.

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, TBMM'de basın toplantısı düzenledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İngiltere ziyareti sırasında sosyal medya hesabından "Temiz paranın girdiği sokaktan, kirli para hemen kaçar. Ben bu parayı bulup getireceğim. Bunun için Londra'dayım." açıklaması yaptığını anımsattı.

Kılıçdaroğlu'nun yaklaşık bir sene ise her gün "Londra'daki bir avuç tefeciye 58 milyon dolar faiz ödeniyor. Bu ülkeyi tefecilerden kurtaracağım." dediğini aktaran Aydemir, iki açıklamanın çelişkili olduğunu söyledi. Aydemir, "Daha önce 'tefeci' diye tarif ettiklerini bu defa aklıyor. İngiltere'de bu fonları yönetenlerle görüştüğünde Maliye Bakanı'mızı tefecilerle görüşmekle suçluyordu, şimdi kendisi bunu yapıyor." diye konuştu.

Rusya'nın, Türkiye'nin diplomatik girişimlerinin ardından tahıl anlaşmasına geri dönmesini değerlendiren Aydemir, "Sadece milletimize de değil, bütün insanlığa hizmet ediyoruz." diye konuştu.

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ın "Cumhuriyet, yüz yıllık bir yıkım projesidir." şeklindeki sözlerine altılı masadan itiraz gelmediğini ifade eden Aydemir, "Duyamazsınız çünkü onları küstürmek istemiyorlar, onlarla ortaklar. Yazıklar olsun. Cumhuriyetimize dönük HDP'nin şu ifadesine Kılıçdaroğlu'ndan, Meral Akşener'den tek bir laf yok." dedi.

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • İşte öyle 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam seçilmesine sağlayacağını bilse Atatürk'e sarık sardırır be... ))))))))
    Cevapla
  • 60ik 1 yıl önce Şikayet Et
    bay kemal hdp cumhuriyet yüzyıllıy yıkım diyor mertsen cevap ver
    Cevapla
  • erol kaya 1 yıl önce Şikayet Et
    kılıçdaroglu sen önce VATAN ve BAYRAK sevgisini ögren ondan sonra bu ÜLKEYİ yönetmeye çalış ama nerde sen abd ,ab ve pkk nın bütün TÜRKİYEYE karşı olan kişilere uşaklıga devam et çünkü ne oldugun belli artık bu DEVLETE iftira atanların yanında oldugun süre bu MİLLET seni başa getirmez çünkü sen abd nin köle ve uşagısın
    Cevapla
  • Zümrüt 1 yıl önce Şikayet Et
    cehape BU ÜLKE İÇİN CİDDEN milli güvenlik sorunu HALİNE GELMİŞTİR.nokta.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Güler'den müttefiklere mesaj: Aklımızla dalga geçmesinler!
İsmailağa liderini yurt dışına götürmeye çalışmışlar! İkinci Gülen vakası böyle önlenmiş