Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan hayranına anlamlı jest

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisini görünce gözyaşlarını tutamayan genç kızın sevgisini karşılıksız bırakmadı. Erdoğan, üzerine taktığı poşuyu genç kıza hediye etti. Poşuyu teslim alan kız ise gözyaşlarını tutamayarak büyük sevinç yaşadı.

GİRİŞ 04.02.2023 19:15 GÜNCELLEME 05.02.2023 09:31
Bu Habere 75 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aydın’da düzenlenen Toplu Açılış Töreni’nin ardından Nazilli ilçesinde düzenlenen mitinge katıldı. Belediye Meydanı’ndan toplanan coşkulu kalabalığa hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının ardından kendisini görünce gözyaşlarını tutamayan Pınar Ersoy’a üzerine taktığı poşuyu hediye etti.

Erdoğan'ın konuşması sırasında sesini duyurmak için yoğun çaba sarf eden Pınar Ersoy, konuşma sonunda çalan “Duyanlara duymayanlara” parçasını gözyaşlarıyla eşlik etti.

Genç kızın sevgisini fark eden Cumhurbaşkanı Erdoğan ise üzerine taktığı ve adının yazılı olduğu poşuyu hayranına hediye ederek sevgisine karşılık verdi. Poşuyu teslim alan Ersoy ise gözyaşlarını tutamayarak büyük sevinç yaşadı.



Hediye aldığı yağlığı ömrü boyunca saklayacağını ifade eden Pınar Ersoy, “Çok mutluyum. Çok heyecanlıyım. Sanırım Cumhurbaşkanımız sevgimi hissetti. Ona sevgimi hissettirdim sanırım. Yanına gidemediğim için bana bunu gönderdi. Onu çok seviyorum hep kalbimde olacak ve bunu ömrüm boyunca saklayacağım” dedi.

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 75
  • Eray 1 yıl önce Şikayet Et
    Gerceklerden uzak beyinler
    Cevapla
  • Şehmus 1 yıl önce Şikayet Et
    Hadsiz
    Cevapla
  • Okur 1 yıl önce Şikayet Et
    Sevgi böyle bir şey işte PKK ve FETÖ sevicileri hainler bu resme çok çokk iyi baksınlar
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Hdpkknın oylarına göz dikenlerden,ne işimiz var Suriye'de, Irak'ta,Libya'da diyenlerden ve onları destekleyenlerden de Reisimizi sevmelerini bekleyemeyiz...
    Cevapla
  • Samsun 1 yıl önce Şikayet Et
    Sınır kapısında PKK lıları karşılayanlar ve ne istediniz de vermedik destekçileri anlar
    Cevapla
  • Genclik 1 yıl önce Şikayet Et
    Bravo vatan evlatlarına kimi seveceklerini biliyorlar
    Cevapla
  • Ayranlı Pilav 1 yıl önce Şikayet Et
    Allahım reisi kendi fanatiklik arkadaşlarının şerrinden koru yeter. Millet reisi sever
    Cevapla
  • patriot 1 yıl önce Şikayet Et
    Reisin bu ülke için yaptıklarını anlayabilmek malesef herekese nasip olmuyor, biz buna nasipsizler diyoruz....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Miçotakis'ten Yunan S-300'ünün Ukrayna'ya sevkiyatına veto
Yazar Dursun Ali Taşçı son yolculuğuna uğurlanıyor