MHP, seçimle ilgili yeni komisyon kurdu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), "Milletvekili Adayı Değerlendirme ve Tespit Komisyonu" oluşturdu.

MHP, seçimle ilgili yeni komisyon kurdu
MHP, seçimle ilgili yeni komisyon kurdu
GİRİŞ 13.03.2023 19:08 GÜNCELLEME 13.03.2023 19:08

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, yaptığı yazılı açıklamada, MHP'nin 2018'de AK Parti ile imzalanan protokol çerçevesinde, 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne "Cumhur İttifakı" içinde yer alarak gireceğini hatırlattı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından seçim tarihinin 14 Mayıs olarak belirlenmesinden sonra milletvekili aday adaylığı için partilerinin başvuru takvimini belirleyerek kamuoyuna duyurduklarını belirten Yalçın, bu kapsamda milletvekili aday adaylarının partiye başvurularının yarın saat 09.00'dan itibaren başlayacağını ve 21 Mart Salı saat 17.00'de sona ereceğini ifade etti.

Yalçın, aday adaylığı başvurularının incelenmesi amacıyla kendi başkanlığında "Milletvekili Adayı Değerlendirme ve Tespit Komisyonu" kurulduğunu belirterek, bu komisyonda Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım​​, Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı​​ ile Genel Sekreter İsmet Büyükataman​'ın yer aldığını kaydetti.

 

KAYNAK: AA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: Otobüs şarampole devrildi: Ölü ve yaralılar var
S&P, Fed'in ilk faiz indirimini aralıkta bekliyor