Kılıçdaroğlu'ndan Sadullah Ergin'in adaylığıyla ilgili açıklama

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Sadullah Ergin'in CHP listelerinden aday gösterilmesine ilişkin, "Artık oyların heba olmaması için böyle bir akılcı politika izlendi" dedi.

Kılıçdaroğlu'ndan Sadullah Ergin'in adaylığıyla ilgili açıklama
Kılıçdaroğlu'ndan Sadullah Ergin'in adaylığıyla ilgili açıklama
GİRİŞ 12.04.2023 11:05 GÜNCELLEME 12.04.2023 11:06
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in CHP listelerinden aday gösterilmesi, muhalefette tepkilere neden olmuştu. 

Altılı masanın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, konuyla ilgili açıklama yaptı. T24'ten Murat Sabuncu'nun sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu şunları söyledi: 

"Diğer yerlerde de, illerde de benzer tartışmalar var, olabilir ama dediğim gibi yani Sadullah Bey başka bir partinin adayı, diğer arkadaşlar da başka bir partinin adayı. Bizim partililer de var. Dediğim gibi Saadet’li var, DEVA’lı var, Gelecek Partili var, Demokrat Partili var, İYİ Parti’li var. Dolayısıyla bunlar artık oyların heba olmaması ve bunların lehe çalışması için böyle bir akılcı politika izlendi."

CHP'nin hamlesini duyunca Aysever bile şoka girdi: İzmirliler kendilerini jiletleyecek!CHP'nin hamlesini duyunca Aysever bile şoka girdi: İzmirliler kendilerini jiletleyecek!

CHP'de Sadullah Ergin krizi sürüyor! Masum Türker'den flaş açıklamaCHP'de Sadullah Ergin krizi sürüyor! Masum Türker'den flaş açıklama

Yedili Masayı dizayn eden irade bunu yaptı... “Elebaşı” dediler “liste başı” yaptılar!Yedili Masayı dizayn eden irade bunu yaptı... “Elebaşı” dediler “liste başı” yaptılar!

KAYNAK: T24
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 29
  • Memur Emekli_______ 1 yıl önce Şikayet Et
    ABD İÇ Savaş Çıksın İstiyor Jönleri Baş rol oyuncuları zaten belli...
    Cevapla
  • değişik ilginç 1 yıl önce Şikayet Et
    Akılcı politika evet. Baronu,haini,teröristi kucaklayan onun bunun maşası kansız soysuz kemal.
    Cevapla
  • konuk 1 yıl önce Şikayet Et
    chp nin kızdığı ne kadar ft ci varsa kendi elleri ile meclise getiriyorlar. İnsan kınadığını yapmadan ölmezmiş.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    birini yüce divana diğeri hakkında çapsız dışişleri bakanı diyor sonra bunları kendi logosunda milletvekili adayı yapıyor kk iyice karıştırdı. Chdsp iyice sıyırdı
    Cevapla
  • haydar 1 yıl önce Şikayet Et
    bu chp aklıyla yola çıkanın vay haline gençler diyor gençlere en büyük vaadi lgbt oluyor çiftçi üretici diyor vaadi yapmayacağı vaadler oluyor işçi emekli diyor yalan vaatlrde bulunuyor bu adam namus sözü verip yapmayan adam tek oy devşirmek için akla hayale gelmeyen oyunlar vaatler sözler veriyor Allah buna oy vereceklere akıl fikir versin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kudüs şehidi Hasan Saklanan ile ilgili ilk bilgilere Haber7 ulaştı!
Kapıda vize uygulamasında yeni gelişme! İşte eklenen yeni adalar...