AK Parti'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Siyasi komedi örneği

AK Parti'den, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan CHP lideri Kılıçdaroğlu'na tepki geldi. Kılıçdaroğlu'nun kendi partisinde liyakati tartışılan biri olduğunu hatırlatan Çelik, CHP liderinin açıklamaları için "Siyasi komedi örneği" dedi.

GİRİŞ 12.07.2023 14:06 GÜNCELLEME 12.07.2023 14:43
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkındaki açıklamalarına tepki gösterdi. 

Kılıçdaroğlu'nun siyasi hayatının yenilgi ve başarısızlıklarla dolu olduğunu hatırlatan Çelik, son seçim yenilgisinden sonra CHP içinde başlayan tartışmaları hatırlattı. 
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik.

Çelik, "Kendi partisi içinde liyakati tartışılan birinin, Cumhurbaşkanımızın siyasi liderliğini ve devlet yönetme liyakatini tartışması bir siyasi komedi örneğidir" ifadelerini kullandı. 

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 38
  • Tanrikulu 9 ay önce Şikayet Et
    Chp nin aslinda nasil ve ne icin turkiyede parti denmesini, Atatürk u bir tarafa koyarak bilmeyenlere gercek anlatilmali. Atatürkunde ozal ve menderes gibi vadasiyle oldugunu Ben dusunmuyorum. 12 adalarin yunana verilmesi, paranin uzerinden Atatürk resminin kaldirilmasi, ezan in yasaklanmasi. Ayni bugunku chp.
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 9 ay önce Şikayet Et
    BOLU Beyi CHP'nin kapısına dayandı. Kılıçdaroğlu hala " Demirtaş ve Kavala "ya özgürlük masalı anlatıyor.
    Cevapla
  • Veli yanik 9 ay önce Şikayet Et
    Varmi bunun siyasetci olduguna inanan, kandil dahil.
    Cevapla
  • emre19 9 ay önce Şikayet Et
    Rüştünü ispatlayamamis siyasi bir figür olarak tarihin tozlu ve kirli sayfalarında yer bulan bir kişilik olarak tanımlanacak bir zaat...
    Cevapla
  • yazıcı 9 ay önce Şikayet Et
    Osman amca kemale öylebir Osmanlı tokadı vurdukü o gün bugün haala kendine gelemedi Kemal gelemezde garibim Doltorlar kendi Haline bırakın dediler yalnız aşıları düzenli yapılması şartı ile.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ürünlerinde dışkı çıkan Nestle’nin bebek mamasında yeni skandal!
Başkan Erdoğan, Özgür Özel ile görüşecek! Tarih belli oldu