Kılıçdaroğlu gazetecilerle buluştu

CHP lideri Kılıçdaroğlu, bazı gazetecilerle bir araya geldi. CHP'den yapılan açıklamada, gazetecilerle buluşmaların devam edeceği belirtildi.

Kılıçdaroğlu gazetecilerle buluştu
Kılıçdaroğlu gazetecilerle buluştu
GİRİŞ 01.09.2023 10:43 GÜNCELLEME 01.09.2023 10:43

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bazı gazetecilerle bir araya geldi.

CHP'den yapılan yazılı açıklamaya göre Kılıçdaroğlu, Medya, Planlama ve Sosyal Medya Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığınca organize edilen "Gazeteci Buluşmaları"na katıldı.

Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel Tesisleri'nde gerçekleştirilen buluşmada, Kılıçdaroğlu'na Genel Başkan Yardımcıları Ahmet Akın ile Eren Erdem eşlik etti.

Kılıçdaroğlu'nun, belirli aralıklarla yapılacak "Gazeteci Buluşmaları"nda yazılı, görsel ve internet medyasının temsilcileri ile bir araya gelmeye devam edeceği belirtildi.

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsviçre'de küstah saldırı! Selçuk Bayraktar'dan terör yandaşlarını çıldırtacak yanıt
Mehmet Şimşek ve kredi iddiaları sonrası IMF'den Türkiye açıklaması