Özgür Özel'den skandal sözler! AK Parti'den peş peşe tepkiler!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Başkan Erdoğan hakkında skandal ifadeler kullanan CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e sert tepki gösterdi.

Özgür Özel'den skandal sözler! AK Parti'den peş peşe tepkiler!
Özgür Özel'den skandal sözler! AK Parti'den peş peşe tepkiler!
GİRİŞ 10.11.2023 18:56 GÜNCELLEME 10.11.2023 18:56
Bu Habere 309 Yorum Yapılmış

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı seçilen Özgür Özel’in ifadeleri sonrasında “CHP’de ne değişirse değişsin Yassıada zihniyeti değişmiyor” dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı seçilen Özgür Özel’in açıklamaları hakkında, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Cumhurbaşkanımız tam bir demokratik meşruiyetle ve millet iradesiyle görevinin başındadır. CHP ise hala demokrasiyle kavga etmeyi sürdürmektedir. CHP’de koltukta kim oturursa otursun, mutfakta Yassıada zihniyeti var. CHP’de ne değişirse değişsin Yassıada zihniyeti değişmiyor. CHP’de yeni seçilen genel başkanın ilk işi Cumhurbaşkanımızın meşruiyetine saldırmak olmuş” ifadelerini kullandı.

AK PARTİLİ DAĞ: DARBECİ ARIYORSAN AYNA SANA KILAVUZ OLACAKTIR

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ da Özgür Özel'in küstah sözlerine sosyal medyadan yanıt verdi.

AK Partili Dağ, "Memlekette yaşanan son darbe girişiminin faillerini yaklaşık 10 yıldır canhıraş bir şekilde savunan CHP'nin acemi genel başkanı, Cumhurbaşkanımıza küstahça bir yakıştırmada bulunmuş. Sayın Özel anlıyoruz; arkasından ağladığın genel başkanından aldığın tavsiyelerle ve yeni olmanın vermiş olduğu heyecanla ağzından çıkanları kulağın duymuyor. Ne dediğini bilmiyorsun ancak haddini bilmelisin! Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın demokratlığının zekatı bile size bir ömür yeter. Bir darbeci arıyorsan baktığın ayna sana kılavuz olacaktır!" ifadelerini kullandı.

ÖZGÜR ÖZEL NE DEMİŞTİ?

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Yargıtay önünde tepki çeken açıklamalarda bulundu.

Özel şu ifadeleri kullandı;

Türkiye, anayasa geleneği çok güçlü olan bir ülke ancak AKP ülkeyi anayasasızlaştırmaya çalışıyor. Erdoğan’ın açıklamalarına kadar bu bir yargı kriziydi ancak bunun Erdoğan eliyle anayasal düzenin ortadan kaldırılmaya çalışılması, adeta halkın iradesine karşı Erdoğan liderliğinde bir kalkışmayla karşı karşıya olduğumuz anlaşılıyor.

Anayasayı değiştirebilmek için AKP-MHP iktidarının yeterli milletvekili yok. Anayasanın bazı maddelerini yok sayıyorlar ve buna yetkisini anayasadan alan cumhurbaşkanı destek veriyor. O, anayasadaki hükümleri koruyacağına Yargıtay ile birlikte anayasanın bir hükmünü yok saymaya çalışmakta.

Sen anayasanın hükmünü değiştirecek güçte değilsin. Halk sana bu yetkiyi vermedi. Sen bu yüzden darbecisin. Bu bir darbe girişimidir. Bu anayasayı askıya alma girişimi. Millet sana oy verdi, bu Anayasa sayesinde görev yapıyorsun. Bu Anayasa'ya sahip çık, çıkmazsan sen de yok hükmündesin.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 309
  • Harbici 5 ay önce Şikayet Et
    La Özgür tamam sahiplerin seni sahiplenecek halk a selam söylemedin halktan sana
    Cevapla
  • Mithat 5 ay önce Şikayet Et
    Tabi işlerine gelmiyor yasa bunların elinde olcak bunlar benim yaşadığım yerde her chp yönetiminde olan yerler gibi yargı bunların elinde chp yönetiminin olduğu yerde yasa, kamu yerleri chp ye hizmet eder kamu yerlerinde kendi insanlarını yerleştirir bunlar chp li değilsen ne destek nede kredi alabilirsin,ben esnafım bunlar kendilerine hizmet etmeyen esnafı tanımazlar
    Cevapla
  • vatandaş 5 ay önce Şikayet Et
    Chp elden gitmiş ama kafası kumda olanlar var... Keşke özüne dönse artık..
    Cevapla
  • Zavallıcık 5 ay önce Şikayet Et
    Reis yüzüne bile bakmayınca öö. Çıldırmış.
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Chp de değişen bir şey YOK..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den son dakika Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
İsrail'i korku sardı: Netanyahu her kapıyı çalıyor Biden sessiz...