Eskişehir adayı Hatipoğlu'ndan öğrencilere müjde!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte ‘Gençlik Buluşması’ etkinliğine katılan AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, öğrencilere yönelik projelerini açıkladı

Eskişehir adayı Hatipoğlu'ndan öğrencilere müjde!
Eskişehir adayı Hatipoğlu'ndan öğrencilere müjde!
GİRİŞ 28.01.2024 19:01 GÜNCELLEME 28.01.2024 19:01
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

AK Parti'nin belediye başkan adayları tanıtım toplantısı için Eskişehir’e gelen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, buradaki programın ardından AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu ile beraber Eskişehir Vehbi Koç Kongre Salonu’ndaki ‘Gençlik Buluşması’ etkinliğine katıldı.

Düzenlenen etkinlikte öğrencilerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Nebi Hatipoğlu, salonda alkış ve tezahüratlarla karşılandı.



Gençlerle sohbet eden Nebi Hatipoğlu, Eskişehir’de yaşayan gençler için birçok proje hazırlandığını belirtti. Projelerin bir kısmını açıklayan Hatipoğlu, şunları söyledi:

“Eskişehir’i öğrenci kenti olarak açıklıyoruz ama buradaki gençler öğrenci olduklarını hissetmiyorlar. Biz bu konu hakkında öğrenci arkadaşlarımızla görüştük ve neler istediklerini sorduk. Aldığımız geri dönüşler neticesinde bir sürü projemizi hazırladık ama bunlardan birkaçını açıklamak istiyorum. Açıkçası tüm projeleri açıklamak istemiyorum, çünkü ne söylersek bizim projelerimizi kendi projeleri gibi açıklıyorlar. Öncelikle öğrencilerin yaşadığı kampüs ve çevresindeki alanlarda internet ücretsiz olacak. Eskişehir’de ulaşım çok pahalı olduğu için öğrencilerimiz çok sıkıntı çekiyor. Biz öğrencilerimize bir ulaşım kartı planlıyoruz. Bu kart bugünün fiyatıyla 50 liralık aylık abonman şeklinde olacak ve öğrenciler istedikleri kadar ulaşım sağlayabilecekler. Ayrıca öğrencilerin Eskişehir’deki kültür ve sanat etkinliklerinden daha çok faydalanabilmesi için öğrencilere yönelik ‘Kültür ve Sanat Kartı’ çıkaracağız. Bu karttan aylık 500 TL’lik kültür ve sanat harcaması yapabilecekler.”

Gençlik Buluşması’nda öğrencilerin Eskişehir Teknik Üniversitesi’ndeki (ESTÜ) ulaşım konusunda sorunlar yaşadığını, ulaşım için çalışma istediklerini ifade eden Nebi Hatipoğlu, “Değil ESTÜ, ulaşım için çalışma her nereye gerekiyorsa oraya ulaşımı sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Mustafa 2 ay önce Şikayet Et
    Üniversiteye hazırlanan gençlere de indirim olmalı bütün şehirlerde
    Cevapla
  • Topuz 2 ay önce Şikayet Et
    Boş vaat. Ulaşım kartının nereden finanse edecek. Öğrenci zaten kültürel etkinliğe gidemiyor çünkü hep valilik iptal ediyor ve parası yok. Daha öncede belediyeyi kültürel etkinliklere çok para harcadı diye eleştirdi. Şu an belediye etkinliklerden ücret almıyor. Nebi bey bence kim para verirse o havayı çalar. Geçmişi belli. Yüreği varsa es es maçına gitsin eski yönetici ya
    Cevapla
  • Mehmet Akif 2 ay önce Şikayet Et
    Güzel fikir. Ulaşım çok pahalı, içilmeyen su her ay otomatik zamlanıyor, yemek pahalı, trafik berbat, her yağışta sel vs vs
    Cevapla
  • Konya ün.gençlik 2 ay önce Şikayet Et
    Bizde isteriz.
    Cevapla
  • tuhaf 2 ay önce Şikayet Et
    hatipoğlu deyince nihat hatipoğlu sanıyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kuduz riskli temas sayısında korkunç rakamlar: Son 15 yılda 4 milyon kişiye yaklaştı!
Beşiktaş'ta çok sayıda araç birbirine girdi! Ortalık savaş alanına döndü