İYİ Parti’den Mudanya’da kazanacak aday’ hamlesi

İYİ Parti Bursa’nın Mudanya ilçesinde 2 dönem belediye başkanlığı yapan Erol Demirhisar'ı Mudanya Belediye Başkanı adayı olarak açıkladı.

İYİ Parti’den Mudanya’da kazanacak aday’ hamlesi
İYİ Parti’den Mudanya’da kazanacak aday’ hamlesi
GİRİŞ 17.02.2024 11:03 GÜNCELLEME 17.02.2024 11:03
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimlere hazırlanan İYİ Parti, Mudanya Belediye Başkan Adayı’nı açıkladı. Geçmiş dönemde 2 kez Mudanya Belediye Başkanlığı görevini üstlenen Erol Demirhisar, İYİ Parti Bursa İl Başkanı Dr. Mehmet Hasanoğlu, İYİ Parti Mudanya İlçe Başkanı Ersin Erdönmez, İYİ Parti il ve ilçe teşkilatları temsilcileri ve Mudanyalı vatandaşların katıldığı törenle, partinin Mudanya Belediye Başkan adayı olarak tanıtıldı.

Vatandaşların yoğun ilgisine sahne olan tanıtım toplantısında konuşan Erol Demirhisar, Mudanyalılara ve İYİ Parti yönetimine teşekkür ettiği konuşmasında, “Ben Mudanya’da doğdum, burada büyüdüm. Hayatımın geri kalanını da burada geçireceğim. Tüm İYİ Parti teşkilatlarıyla birlikte bu göreve soyunmamızın tek bir nedeni var: Mudanya’da yeniden birlik ve beraberlik ortamını sağlamak. Türk siyasetinde başlayıp, sokaklara yayılan kutuplaşmayı, gerginliği, seviyesizliği Mudanya sınırlarının dışına çıkarmak. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde unutulmaz bir önemi olan Mudanya’da kardeşlik hukukunu yeniden işletebilmek” ifadelerini kullandı.

Adaylık sürecinde de bu yaklaşımla yola devam edeceklerini ifade eden Erol Demirhisar, “Sağcı-solcu, genç-yaşlı, kadın-erkek ayrımı yapmadan, herkesin elini sıkacağız. Herkesin derdine derman olmaya çalışacağız. Önceliğimiz, Mudanya’yı Mudanyalıların yönetmesi. Eğer bu bir yerel seçimse, eğer hedefimiz Mudanya’yı daha iyi bir noktaya getirmekse; bunu da en iyi yine Mudanyalılar yapacaktır. Ben de bu yolda, tüm Mudanyalı kardeşlerime yol göstermekten, onlarla birlikte bu yolu yürümekten, onlara ağabeylik yapmaktan gurur duyacağım. Bu vesileyle, İYİ Parti’nin yetkili tüm organlarına, tüm yöneticilerine ve tabii ki tüm Mudanyalılara teveccühleri için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İlçemize, vatandaşlarımıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 6
  • Vatandaş 2 ay önce Şikayet Et
    2 kez başkanlık yapmış mudanyamızın hangi sorununu çözmüş.
    Cevapla
  • Turgay 2 ay önce Şikayet Et
    Oy bölmekten öte geçemez.Mudanya halkı bilinçlidir.Bu tuzaklara asla gelmez.
    Cevapla
  • Evlat 2 ay önce Şikayet Et
    Yaş önemli değil amaç herzamanki gibi Mudanya hizmete aç kalsın şu Mudanya nın trafiğini otopark sorunu nu evlerin dükkanların önündeki cadde sokaklara konulan saksı, duba ve masaları kaldıracak yeni yollar yapacak cesaretli azimli bir belediye başkanı gelmedi gelmeyecek vesselam
    Cevapla
  • Fikret 2 ay önce Şikayet Et
    Erol başkan bir arkadaştır, abidir, dosttur Mudanya ya her zaman katkı sağlar. Başarılar dilerim.
    Cevapla
  • Mudanyalı 2 ay önce Şikayet Et
    Kaç yaşında?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı
Kassam’dan İsrail’e çifte darbe! ‘Ordusunu vur, kamuoyuna yön ver’