Afişlerde her şey güzel: İmamoğlu bir ayda 10 yaşam vadisi daha yapmış(!)

İBB Başkanı İmamoğlu, yaptığı icraatlerde rakamları değiştirmeye devam ediyor. Daha önce metro hattı uzunluğunu 47 kilometreden 65 kilometreye "uzatan" İmamoğlu, bu sefer de bir ay içinde 11 yaşam vadisini daha icraatlere "ekledi".

Afişlerde her şey güzel: İmamoğlu bir ayda 10 yaşam vadisi daha yapmış(!)
Afişlerde her şey güzel: İmamoğlu bir ayda 10 yaşam vadisi daha yapmış(!)
GİRİŞ 17.02.2024 12:44 GÜNCELLEME 17.02.2024 12:44
Bu Habere 124 Yorum Yapılmış

Daha önce yapılan metro hatlarıyla eski afişlerini yalanlayan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bu sefer de İstanbul'da yapılan yeşil vadi sayısını artırdı.

15 OCAK'TA 11, 16 ŞUBAT'TA 21

15 Ocak'ta yaptığı paylaşımda İstanbul'da 11 yaşam vadisi yaptıklarını söyleyen İmamoğlu, 16 Şubat'ta yaptığı paylaşımda sayıyı 21'e yükseltti. İmamoğlu ayrıca, yeniden seçilmesi halinde 35 yaşam vadisi daha yapacaklarını vadetti.

Soldaki paylaşım 15 Ocak, sağdaki paylaşım 16 Şubat'a ait.

METRO HATTINI DA 20 KİLOMETRE "UZATTI"

Seçim vaatlerinin büyük kısmını gerçekleştirmediği için sıkça eleştirilerin hedefinde olan Ekrem İmamoğlu; 47,3 kilometre metro yaptığını söylerken, son günlerde 65,1 kilometreye çıkarmıştı. 

Öte yandan, başkan adaylığı döneminde 5 yılda 230 kilometre vadeden İmamoğlu'nun, geçtiğimiz süre içinde sadece 8 kilometre metro yapması da kamuoyunda gündem olmuştu.

Yerel seçim için anket sonuçları açıklandı: İşte İstanbul'daki oy oranları!Yerel seçim için anket sonuçları açıklandı: İşte İstanbul'daki oy oranları!

İstanbullu en büyük sorununu böyle açıkladı! 'Anca zarta zurta gidiyor'İstanbullu en büyük sorununu böyle açıkladı! "Anca zarta zurta gidiyor"

İstanbul'da kentsel dönüşüm gerçeği! İmamoğlu'nu rezil edecek rakamlar ortaya çıktıİstanbul'da kentsel dönüşüm gerçeği! İmamoğlu'nu rezil edecek rakamlar ortaya çıktı

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 124
  • seçmen 2 ay önce Şikayet Et
    fire vermeden sandığa gidip bu zihniyeti indirmek şart oldu
    Cevapla
  • Bayrak 2 ay önce Şikayet Et
    Bu nasıl bi adam utanma arlanma yok.
    Cevapla
  • AtA 2 ay önce Şikayet Et
    Bunun yalanları bitmiyor ancak neden dava açılmaz halkı aldattığı için….
    Cevapla
  • heykeltraş 2 ay önce Şikayet Et
    ekrem söylediği yalanlara kendi de inanıyorsa sıkıntı büyük demektir.
    Cevapla
  • pinokyo 2 ay önce Şikayet Et
    ben artık bu işi bırakıyorum. yalan konusunda ekrem'e yetişmem imkansız. Gepetto Baba benden daha iyisini yapmış.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrail'i kendi silahıyla vurdu! Çok sayıda İsrail askeri öldürüldü
Kassam’dan İsrail’e çifte darbe! ‘Ordusunu vur, kamuoyuna yön ver’