Kurum'dan İstanbullulara 'manipülasyonlara karşı dikkatli olun' çağrısı!

Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, "Her türlü manipülasyona karşı dikkatli olalım" diyerek sandıklara sahip çıkma çağrısında bulundu.

GİRİŞ 31.03.2024 17:26 GÜNCELLEME 31.03.2024 17:32

Türkiye sandık başına gitti. Yurt genelinde oy kullanma işlemi sona erdi. Doğu'daki 32 ilde yaşayan vatandaşlar saat 07.00'den 16'ya kadar oylarını kullandı.

OY VERME İŞLEMİ TAMAMLANDI

Diğer illerde oy verme saatleri 08.00-17.00 arasında gerçekleştirildi.

Kayıtlı 61 milyon 441 bin 882 seçmenin bulunduğu seçimde, 1 milyon 32 bin 610 genç ilk kez oy verdi.

KURUM'DAN ÇAĞRI GELDİ

Oy verme işleminin tamamlanmasının ardından Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, sosyal medya hesabından İstanbullu seçmenlere çağrıda bulundu.

"SANDIKLARA SAHİP ÇIKIN"

Murat Kurum yaptığı paylaşımda İstanbullulara sandıklara sahip çıkın çağrısında bulundu.

"İSTANBUL’UMUZA SAHİP ÇIKAN HERKESE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Murat Kurum paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Artık sandıklar kapandı, İstanbullular demokratik sorumluluklarını yerine getirdi. Sandık başına giderek, İstanbul’umuza sahip çıkan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şimdi hep birlikte sandıklara sahip çıkma zamanı.

 

Sandık namustur, her oy bir emanettir. Oy sayımı sürecinde ortaya çıkabilecek her türlü manipülasyona karşı dikkatli olalım. Oylar sayılıp tutanaklar imzalandıktan sonra da süreç bitmeyecek. Son ana kadar kadar ne olursa olsun sandıkları terk etmeyeceğiz."

Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye, İsrail ile olan tüm ticaretini durdurdu
TFF'nin, imza sayısı toplanamadı iddiasına Kulüpler Birliği'nden belgelerle cevap!