Liderlerin Ramazan Bayramı mesajları

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bayram mesajı yayımladı.

Liderlerin Ramazan Bayramı mesajları
Liderlerin Ramazan Bayramı mesajları
GİRİŞ 09.09.2010 08:16 GÜNCELLEME 09.09.2010 08:16

Cumhurbaşkanı Gül: “Görüşlerimiz farklı da olsa düşüncelere, inançlara, değerlere saygı göstermeyi ve böylelikle toplumsal barışı güçlendirmeyi hayat felsefesi olarak benimsemeliyiz.”

Başbakan Erdoğan: “Dayanışma ruhunu her yere taşımaya, yaşanan acıları da sevinçlerimiz gibi paylaşmaya devam edeceğiz. Barışımıza sahip çıkmaya devam edecek, kimsenin hukukunu çiğnetmeyeceğiz.”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: “Kutsal değerlerimizin, siyasi ve bireysel çıkar hesabıyla istismar edilmediği bayramlarda buluşmak dileğiyle.”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: “Türk milleti, bu bayramda geleceği hakkında çizilmeye çalışılan sarsıntılı ve engebeli yol haritasını kullanılamaz hale getirecektir.”

YORUMLAR 11
  • yavuz selim 15 yıl önce Şikayet Et
    teknolojinin gücü. muhalifleri bir araya getirmeyi başarmış. demokrat teknoloji:)))
    Cevapla
  • büşra sarı 15 yıl önce Şikayet Et
    fatih filik in dediğine katılıyorum. oruç tutmayan insanlar ne yüzle bayramın sefasını sürüyor?
    Cevapla
  • yavuz selim 15 yıl önce Şikayet Et
    bayramlaşma:. Gül, Erdoğan ve evetçilere:hayırlı bayramlar, Kılıçdaro ve Bahçeliye: hıyarlşı bayramlar dilerim.
    Cevapla
  • Ramazan Bilir 15 yıl önce Şikayet Et
    bu ne yav. bayram mesajımı referandum propagandasımı.kılıçdaroğlu ve bahçeli yazıklar olsu size.mübarek günlerimizi bile siyasete alet ettiniz ya diicek bişi bulamıyorum
    Cevapla
  • fatih filik 15 yıl önce Şikayet Et
    ..... oruç tutmayanlar ama tatili yapnlar bayramı hangi yüzle kutluyor anlamadım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: İsrail basını korkunç gelişmeyi duyurdu: Planlar onaylandı...
Rus devinden Türkiye kararı: Görüşmeler başladı! Sır gibi saklıyorlar...