MAÇ ÖZETİ | Trabzonspor 3-2 Kayserispor

Süper Lig'de 27'nci haftanın açılış karşılaşması lider Trabzonspor ile Kayserispor arasında oynandı. Konuk takım, ilk yarıda 2-0'lık üstünlüğü sağlamasına karşın sahadan 3-2'lik mağlubiyetle ayrıldı. Bordo Mavililere galibiyeti getiren penaltı golünü, takımın yıldız ismi Anthony Nwakaeme kaydetti.

MAÇ ÖZETİ | Trabzonspor 3-2 Kayserispor
MAÇ ÖZETİ | Trabzonspor 3-2 Kayserispor
GİRİŞ 27.02.2022 15:13 GÜNCELLEME 27.02.2022 15:13

Trabzon'a gelmeden önce oynadığı son 10 karşılaşmada sadece 1 mağlubiyet alan Kayserispor, zorlu deplasmanda 2-0'lık üstünlüğü sağlamasına karşın Medical Park Stadyumu'ndan mağlubiyetle ayrıldı. Özellikle ikinci yarının son dakikalarında Mame Thiam ve Attamah'ın ayağından yüzde 100'lük gol fırsatlarını kaçıran Sarı-Kırmızılılar, 3-2'lik mağlubiyete razı oldu. 

TRABZONSPOR 3-2 KAYSERİSPOR MAÇ ÖZETİ

Süper Lig'in 27'nci haftasında rakiplerinin çift haneli puan farkıyla önde bulunan ekibi Trabzonspor, evinde ligin formda takımı Kayserispor'u ağırladı. Hikmet Karaman'ın öğrencileri, full kapasiteli zorlu deplasman maçında 2-0'lık üstünlüğü yakaladı. Ancak, ikinci yarının ilk dakikalarından itibaren Trabzonspor bulduğu gollerle galibiyete uzandı. Maçın kırılma anları ise son 20 dakikalık süreçte yaşandı. Trabzon'un adeta "tek kale" oynamasına karşın, Kayserispor; ani ataklarla rakip kalede etkili olmaya başladı. Son dakikalarda Thiam ve Attamah 2 mutlak gol fırsatını tepti. Trabzon ise, son dakikada kazandığı penaltıyla galibiyete uzanan taraf oldu. Kayseri'nin gollerini Gavranovic ve Mame Thiam atarken, Trabzon'un golleri Visca, Djaniny ve Nwakaeme'den geldi.

TRABZONSPOR KAYSERİSPOR MAÇININ CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYIN.

Trabzonspor Kayserispor Maçı Nasıl Canlı İzlenir?

Futbol tutkunlarının ekrana kilitleneceği Trabzonspor Kayserispor maçı Türkiye’de sadece beIN Sports HD 1 kanalında canlı yayınlanacak. Ayrıca, beIN’in internet sitesi beIN Connect üzerinden de maç yayını yapılacak. Bu iki adres dışında, Bordo Mavililer ile formda Kayserispor karşılaşmasını TÜMSPOR sayfasından takip edebilirsiniz.

Maçın İlk 11'leri Açıklandı!

TRABZONSPOR: Uğurcan, Peres, Ahmetcan, Hugo, Puchacz, Siopis, Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Visca, Nwakaeme, Cornelius

TS YEDEKLER: Erce, Denswil, Serkan, Berat, Yunus, Cem, Yusuf, Kouassi, Koita, Djaniny

KAYSERİSPOR: Lung, Onur, Mert, Hosseini, Carole, Abdulkadir, Attamah, Ramazan, Thiam, Cardoso, Gavranovic

KAYSERİ YEDEKLER: Cenk, Kolovetsios, Campanharo, Hayrullah, Emre, Gökhan, Yasir, Mane, İlhan, Mustafa

Tarihte Trabzon ile Kayserispor Rekabeti

Trabzonspor ile Kayserispor bugüne dek 41 kez kozlarını paylaştı. Bu karşılaşmalar Süper Lig ile Türkiye Kupası organizasyonlarında gerçekleşti. Trabzon, 41 maçın 24’ünü kazanarak rakibine üstünlük kurdu. Kayseri ise 7 kez galip gelirken, 10 maç beraberlikle sonuçlandı. Bordo Mavili ekibin 69 golüne, Sarı Kırmızılılar 38 golle karşılık verdi.

Trabzonspor Kayserispor Maçı Ne Zaman ve Saat Kaçta?

Haftanın açılış müsabakalarından Trabzonspor Kayserispor maçı 25 Şubat Cuma günü Medical Park Stadyumu'nda oynanacak. Karşılaşma, Türkiye saati ile 20.00'de başlayacak. Cuma günü Trabzon kentinde hava sıcaklığının 11 derece olması ve yağışlı geçmesi bekleniyor. Peki, bu mücadele hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Trabzonspor Kayserispor maçı canlı izle!

TS Kayseri Maçı Hangi Kanalda?

Trabzonspor Kayserispor maçı, Türkiye'de beIN Sports HD 1 kanalında canlı yayınlanacak. Ayrıca, beIN Connect uygulamasında da maç yayını yapılacak. Bu iki adres haricinde müsabakaya ilişkin tüm gelişmeleri TÜMSPOR sayfasından öğrenebilirsiniz. Maçın canlı anlatımı da TÜMSPOR'a bağlı Maç Merkezi sayfasında olacak. 

TS Kayseri beIN Sports HD 1

Maçın Bilet Fiyatları Yayınlandı! Tamamına Yakını Satıldı...

Bordo Mavililer, 2021-22 Ahmet Çalık Futbol Sezonu'nun en fazla bilet satan ekibi konumunda. Öyle ki, Yönetim bilet fiyatlarını arttırmasına karşın tribün doluluk oranı hiç eksilmiyor. Son verilere göre, yüzde 99'un üstünde bilet satıldığı ortaya çıktı. Ek olarak, maçın bilet fiyatları 45 TL'den başlayıp 750 TL'ye kadar uzanıyor. 

TS Kayseri CANLI

TS Kayseri Maçının Hakemleri!

  • Erkan Özdamar

  • Tarık Ongun

  • Mustafa Sönmez

  • Burak Pakkan

  • Zorbay Küçük (VAR)

  • Aleks Taşcıoğlu (AVAR)

  • Hasan Kaçar (AVAR)