'Tüm Türk takımlarına 5 yıl Avrupa yok!'

Futbolda şike soruşturmasıyla ilgili sürecin mahkeme boyutu devam ederken, UEFA da elindeki dosyaları görüşmeye başladı.

'Tüm Türk takımlarına 5 yıl Avrupa yok!'
'Tüm Türk takımlarına 5 yıl Avrupa yok!'
GİRİŞ 29.05.2012 16:34 GÜNCELLEME 30.05.2012 04:30
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

UEFA'da tüm ülkeyi ilgilendirecek önemli bir karar alındığı haberi Radyospor'da yer alırken, verilen bilgiye göre UEFA tüm Türk takımlarına 5 yıl Avrupa'dan men cezası vereceği iddia edildi. Haberde ayrıca başta İspanya ve İtalya olmak üzere özellikle TFF'nin etik kurulu raporuna çok büyük tepki olduğuna de yer veriliyor.

Haberde ayrıca Türkiye'ye ceza gelmemesi için ve sadece Fenerbahçe'nin ceza alması için Ali Şen'in devreye girdiği ileri sürülerek, "Buna göre Fenerbaçe'nin 1 yıl Şampiyonlar Ligi'nden men edilmesi sağlanarak diğer takımların ve Türkiye A Milli Takımı'nın ceza alması engellenecek." ifadelerine yer veriliyor.

(CİHAN)

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 43
  • Meftun 11 yıl önce Şikayet Et
    radyosporun bu haberi . bence gerçeği yansıtmıyor çünkü eğer türkiyeye 5 yıl verirlerse italyaya en az 10 yıl caza vermeleri gerekir çünkü bu son patlayan italyadaki şike olayı çok büyük işin içinde bahiste var tüm avrupanın spor gazeteleri türkiyenin cezasını unutup italyayı yazıyorlar hatta italyanın euro2012 den çıkma ihtimali bile var.
    Cevapla
  • E.gül 11 yıl önce Şikayet Et
    ıste globalizim hikaye diyenler suratiniza tokat gibi indimi.. artik dünyadan bize ne diyemessiniz.. kendi pisligini temizlemez isen birileri onu temizler hem onurun kirilir hem pahaliya malolur.
    Cevapla
  • MEHMET CANDAN 11 yıl önce Şikayet Et
    şok oldum. bu haber gerçek mi? eğer böyle birşey yok ise gerçekten çok büyük tepki görürsünüz. böyle birşey olamaz kabul edilemez! devlet adamlarımızın hemen devreye girmesi gerekmektedir. ben bir galatasaraylı olarak bunu kabul etmiyorum! kim şike yapmış ise hemen açığa çıkarılmalı yok ise o da açığa çıkarılmalı. uzayıp giden bir süreç yüzünden takımlarımız tehlikede. yeter artık nokta koyun buna. kendi kendimize ülkemizi futboldan men ettirecez. skandaldır bu!
    Cevapla
  • kemal gürbüz 11 yıl önce Şikayet Et
    şimdi kına yakma zamanı. ülkemiz aleyhine kamuoyunu federasyon yeterince sağladı.italya'da şike var ancak ceza da var.mesela ac milan ve juventus bu duruma en iyi örnek teşkil ediyor.ama ülkemizde her zamanki gibi kimilerinin yaptıkları yanlarına kar kalıyor.ceza olmadıkça şikenin önüne geçebilmek mümkün görünmüyor.avrupada halimize bayağı güldü.şimdi sırada ceza var.bir fenerbahçe yüzünden futbolumuza bunlarda gelecekmiş.hepimize geçmiş olsun.
    Cevapla
  • mehmet yokla 11 yıl önce Şikayet Et
    haber7. yaptigin bu haberle bana ve bircok insana karsi olan guvenirligini kaybettin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle