Erdoğan ile Begoviç arasındaki anı ağlattı

Prof. Dr. Mehmet Çelik Başbakan Erdoğan ile Aliya İzzet Begoviç arasında geçtiği diyalogları anlatırken cümleler boğazına düğümlendi.

GİRİŞ 12.07.2014 16:33 GÜNCELLEME 12.07.2014 16:33
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Ülke TV'de yayınlanan Sıradışı programında duygu dolu anlar yaşadı.

Srebrenitsa katliamının 19. yılında Prof. Dr. Mehmet Çelik'in konuk olduğu programda katliamın kirli yüzü masaya yatırıldı. 

Programda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Bosna-Hersek'in efsane lideri Aliya İzzet Begoviç'in son görüşmesini anlatan Prof. Dr. Mehmet Çelik gözyaşlarını hakim olamadı. Çelik, Begoviç'in hayatını kaybetmeden önce Başbakan Erdoğan'a söylediği 'Milletimi sana emanet ediyorum' sözlerini izleyiciye aktarırken zorlandığı görüldü.

Begoviç'in bu sözlerini Türk-İslam tarihinin ana noktası olarak yorumlayan Çelik, Boşnak liderin Bosna halkını neden Alman Başbakanı'na ya da Suud Kralı'na emanet etmediğini manidar bulduğunu söyledi.

İşte Çelik'in o sözleri: 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 6
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    ,,Bizi yükselten dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır. Ulu Hakan Cennet Mekan Sultan Abdülhamid Han,,. Ha kendi evlatlarım,ha millet farkı yoktur. Ulu Hakan Cennet Mekan Sultan Abdülhamid Han. Recep Tayyip Erdoğan,ı Anlamak herşeyi anlamak olacaktır. ESKİ TÜRKİYE,Yİ KİMLER KURDU KİMLER YÖNETTİ Türkiye bir İNGİLİZ imalatıdır! Bütün kurumlarımız, sistemimiz Kraliçe'nin adamları tarafından dizayn edilmiştir! CHP ile MHP bu sistemin devamına hizmet etmektedirler! Erdoğan "Devletin değil milletin yanında Cumhurbaşkanı!" derken aslında "Devleti İngiliz sisteminden arındıracağız!" demek istiyor! Kavganın asıl ve tek nedeni bu! Büyük oyunda TÜRK AKLINI kullanarak var olmak Erdoğan'ın tercihi! Saldıranlar ise "Kraliçe'nin dediği olur!" mottosuyla hareket ediyor! Aradaki fark geceyle gündüz gibi,,
    Cevapla
  • süleyman 9 yıl önce Şikayet Et
    YALAN SÖYLEMEYEN TARİHCİ. hocam allah senden ve senin gibilerden razı olsun maalesef bir nesil yalan söyleyen tarihçilerle beslendi elhamdülillah sizler yeni nesli gerçeklerle buluşturdunuz
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    prf Mehmet çelik hocamıza saygım ve sevgim büyüktür !. Tarimizle ilgili Bizi aydınlattığı için ona ayrıca teşekkür edrim !
    Cevapla
  • volkan9015 9 yıl önce Şikayet Et
    sen rahat uyu... Osmanlının , İslamın sancağı biz nefes aldıkça düşmeyecek... Allah yar ve yardımcımız olsun
    Cevapla
  • mehmet ali bayraktar 9 yıl önce Şikayet Et
    Gerçek tarihçi ama..... hocamı ara ara takip ediyorum...ve beğeniyorumda...kendisinin de dediği gibi mutfak defterine benzer tarih ders kitapları var...niye hala bu milletin öz tarihini anlatan gerçek bir program yapmıyorlar...hala vakti gelmedi mi yoksa korkulan bir şeyler mi var veyahut günümüz tarihi gerçek tarihte bize mi yalan söylüyorlar ben bunu kafamda çözümleyemıyorum..gerçek tarih adında bir program bekliyoruz...selam olsun...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den Batı Şeria'da kanlı baskın! Evi buldozerle yıktı, şehitlerin naaşlarını çaldı
'Ekrem İmamoğlu'na karşı Özgür Özel mi öne çıkartılıyor?'