Bir Garip Aşk 59. bölüm fragmanı yayınlandı

‘Bir Garip Aşk’ hafta içi her gün saat 16.00’da Kanal 7 ekranlarında…

Bir Garip Aşk 59. bölüm fragmanı yayınlandı
Bir Garip Aşk 59. bölüm fragmanı yayınlandı
GİRİŞ 28.01.2016 09:04 GÜNCELLEME 28.01.2016 12:01

Khushi ile Arnav’ın arasının iyi olduğunu görmek Anjali’yi mutlu eder ancak durum dışarıdan görüldüğü gibi değildir. Shyam, Arnav’dan intikam alabilmek için korkunç bir plan hazırlığındadır. Ailesini özleyen Khushi, Arnav’dan onların yanına gidebilmek için izin ister. 

59. Bölüm

Khushi ile Arnav’ın konuşmalarına kulak misafiri olan Anjali, Khushi’nin kardeşine karşı sergilediği nazik davranışlardan memnun olur. Ancak Anjali ve Arnav baş başa kaldıklarında Arnav ona Khushi ile mutlu olmadığını, bunun bir oyundan ibaret olduğunu söyler. Tüm bunlardan habersiz olan Khushi ise Arnav’ı mutlu etmek için büyük bir sürpriz hazırlamaktadır. Arnav ile hesaplaşmak isteyen Shyam ona yardımcı olmak bahanesiyle Khushi’den Arnav’ın odasının anahtarlarını ister. Shyam’ın tedirgin davranışlarından şüphelenen Khushi anahtarları vermede tereddüt etse de en sonunda onları verir. Diğer yandan Khushi, Arnav’dan birkaç gün ailesinin yanına gidebilmek için izin ister. Arnav’ın ise bu teklifi kabul etmek için bir şartı vardır.

Bir Garip Aşk’ın tekrar bölümlerini hafta içi her gün saat 11:30’da yeni bölümlerini ise saat 16:00’da Kanal 7 web sitesinde HD kalitesiyle izleyebilirsiniz…

Bir Garip Aşk’ın tüm bölümlerini http://www.izle7.com/kanal7/tv-dizileri/tv-dizisi-226-kanal-7-bir-garip-ask.html linkinden izleyebilirsiniz. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Formula 1 için heyecanlandıran açıklama: 2026 itibarıyla...
Ticaret Bakanlığı harekete geçti: Tavuk etine ihracat sınırlaması getirildi