Bir Garip Aşk 87.bölüm fragmanı yayında

‘Bir Garip Aşk’ hafta içi her gün saat 16.00’da Kanal 7 ekranlarında…

Bir Garip Aşk 87.bölüm fragmanı yayında
Bir Garip Aşk 87.bölüm fragmanı yayında
GİRİŞ 08.03.2016 11:50 GÜNCELLEME 08.03.2016 11:51
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kanal 7’nin ilgiyle izlenen dizisi Bir Garip Aşk’ta bugün, Arnav’ın bekârlığa veda partisine tepki gösteren Payal, Khushi’yi uyarıyor. Arnav, Shyam’ın bekârlığa veda partisi için hazırladığı tuzağa düşmekten son anda kurtuluyor. Garima ve Arnav’ın babası arasında yaşanan ilişki ortaya çıkınca aileler arasındaki ilişkiler yeniden bozuluyor. 

87. Bölüm

Payal, Khushi’yi Arnav için düzenlenen bekârlığa veda partisi hakkında uyarıyor ve ondan Arnav’ın bu partiye katılmasını engellemesini istiyor. Arnav’ın bu partinin Shyam tarafından hazırlanmış bir tuzak olduğunu anlaması uzun zaman alsa da Khushi’nin ikazlarının haklı olduğunu anlıyor. Arnav, Khushi’nin gönlünü almak için onu çiftlik evine götürüyor. Burada uzun süre gökyüzünü seyreden ikili arasında romantik anlar yaşanıyor.  Garima ve Arnav’ın babası arasında yaşanan ve bir sır gibi saklanan ilişki Daadi yüzünden ortaya çıkıyor. Raiazada ve Gupta aileleri arasında gerilimi yeniden tırmandıran bu gelişme Khushi ve Arnav’ın düğününün önüne engel olarak çıkıyor. 

Farklı karakterlere sahip Kshushi ve Arnav’ın aşk ve nefrete dayalı ilişkilerinde Arnav, herkesi kontrol edebileceğini kanıtlamak için, Khushinin sarsılmaz ahlaki değerlerini sürekli yıkmaya çalışırken; diğer taraftan Khushi her zaman kendi değerlerini ve ilkelerini takip etmeye çalışır.

YORUMLAR 1
  • hediye 8 yıl önce Şikayet Et
    Yorumunuz cok güzel bi dizi siyammidir çiyanmidır olmasa daha iyi olcak dizi arnav türkiyeye geldi kuside gelse ne iyi olur hele kusinınin kıyefetleri cok hosuma gdiyo valla cok yakisyo allah esine bagıslasin kusiyi esie cok yakısıklı cok yakısyolar kusinin yeni dizisinide yayinlasnlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ali Koç gündeme dair önemli açıklamalarda bulunuyor | CANLI
Starbucks 35 milyar dolar değer kaybetti