Payitaht Abdülhamid 2.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Payitaht Abdülhamid 2.bölüm fragmanı neden yayınlanmadı. İlk bölümüyle seyirciyi ekranlara kilitleyen Payitaht Abdülhamid 2.bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Payitaht Abdülhamid 2.bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Payitaht Abdülhamid 2.bölüm fragmanı yayınlandı mı?
GİRİŞ 25.02.2017 09:14 GÜNCELLEME 25.02.2017 11:43

Başrollerinde; Bülent İnal, Özlem Conker, Selen Öztürk, Akın Akınözü, Ezgi Eyüboğlu, Hakan Boyav, Saygın Soysal, Umut Kurt’un yer aldığı TRT 1 ekranlarınn yeni dizisi Payitaht Abdülhamid 2. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. İlk bölümüyle seyirciyi ekranlara kilitlemeyi başaran Payitaht Abdülhamid 2.bölüm fragmanı büyük merak konusu oldu.

Payitaht Abdülhamid 2.bölüm fragmanı

Dizinin 3 Mart Cuma akşamı yayınlanacak ikinci bölümünün fragmanı, şimdiden merakla beklenmeye başlandı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz, bu haberde yer alacak.

Payitaht Abdülhamid ilk bölümde izleyicileri şok eden sahne

Sultan Abdülhamid, önüne Küdüs'ten geçmesi gereken demir yolu hattı haritası yerine, başka bir harita konunca, projenin sahibi İngiliz işadamına kızarak haritayı yırttı ve üzerine fırlattı.

"Bunun bedeli sizin için çok ağır olacak" diyen İngiliz'e Sultan Abdülhamid, "Senin çenenin bağı düşmüş" diyerek tokat attı. 



Payitaht Abdülhamid oyuncu kadrosu

2. Abdülhamid - (Bülent İnal)
Bidar Kadın Efendi - (Özlem Conker)
Theodor Herlz - (Saygın Soysal)
Kolağası Celal - (Umut Kurt)
Mahmud Paşa - (Hakan Boyav)
Melike(Ahsen) - (Ezgi Eyüboğlu)
Ömer - (Akın Akınözü)
Seniha Sultan - (Selen Öztürk)
Şehzade Abdülkadir - (Can Sipahi)
Tahsin Paşa - (Bahadır Yenişehirlioğlu)
Hiram - (Berkan Şal)
Hatice Sultan - (Gözde Kaya)
Yusuf - (İbrahim Kendirci)

Dizinin genel hikayesi

Tarih 1896. Sultan Abdülhamid'in saltanatının 20. yılıdır. Sultan Abdülhamid bu 20 yılda devletini başarıyla idare etmektedir. İçeride Siyonistler ve hürriyetçilerle, dışarıda ise başta Birleşik Krallık ve diğer Avrupalı devletler ile mücadele etmektedir. Diğer yandan devletinin bir arada olmasını ve parçalanmasını önlemek için büyük çaba göstermektedir. Filistin ve kutsal toprakları korumak için dış güçlere büyük mücadele vermektedir. Sultan Abdülhamid'in tek gayesi İslam dininin ve Osmanlı İmparatorluğu'nun kıyamete dek devam etmesidir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Güler'den müttefiklere mesaj: Aklımızla dalga geçmesinler!
TFF'nin, imza sayısı toplanamadı iddiasına Kulüpler Birliği'nden belgelerle cevap!