Diriliş Ertuğrul'u TRT 1'de yayınlanmadan önce o Bakan izliyor

Ekranların rekor kıran dizisi Diriliş Ertuğrul ilk günden beri TRT'de büyük beğeni ile takip ediliyor. Sevilen dizi her çarşamba günü reyting rekorları kırarken Türkiye'de 7'den 70 herkes severek takip etmeye devam ediyor. Diriliş Ertuğrul ekranlara gelmeden önce ilk kez o Bakan tarafından izleniyor.

Diriliş Ertuğrul'u TRT 1'de yayınlanmadan önce o Bakan izliyor
Diriliş Ertuğrul'u TRT 1'de yayınlanmadan önce o Bakan izliyor
GİRİŞ 13.03.2017 14:48 GÜNCELLEME 13.03.2017 14:48
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Katıldığı televizyon programında konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, TRT'nin efsaneleşen ve dünyada büyük ilgi gören dizisi "Diriliş Ertuğrul"u izlediğini söyledi. Çavuşoğlu TRT'nin" Diriliş Ertuğrul"un bölümlerinin önceden kendisine gönderildiğini ve yayına girmeden izlediğini itiraf etti.

Bakan Mevlüt Çavuşoğlu, "Ben Dirliş'i izliyorum bilgisayarıma yükleyip uçakta izliyorum. TRT önceden gönderiyor bana iPad'e yüklüyorum. Kafa dağıtmak için iyi. Hiç bir bölümünü kaçırmıyorum. Vatanım Sensin, o da güzel bir dizi, eşim izliyor". dedi.

Bakan Mevlüt Çavuşoğlu, Türk dizilerinin dünya ülkelerininde de çok izlendiğine de değindi. Çavuşoğlu, "Şimdi her yerde Türk dizileri var. Çocuklara Türk isimleri veriliyor. hatta bazen benden dizilerde oynayan oyuncuları getirmemi istiyorlar" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 1
  • Adsız 7 yıl önce Şikayet Et
    Muhakkak film ve dizi sektöründe de olmak lazım tarihi gerçekten anlatabilmak için ama televizyona dalmamak lazım sonuçta zaman israfı tarih okuyarak öğrenilir. Birde sürekli dirilişe sahip çıkıyor devlet büyükleri ama ayni amacı taşıyan ilk yerli ve diNî yapımları yapan kişi Sayın Mesut Uçakan in dizisi olan SEVDA Kuşun Kanadında dizisine neden sahip çıkmıyorlar acaba? Merak ediyorum sadece. Oda yakın tarihimizi anlatan çok kaliteli bir dizi. İzlenecek iki dizi varsa biri kesinlikle SEVDA Kuşun Kanadında dır. Ama insanlarımız eğlenceli şeyleri seviyorlar galiba.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Güler'den müttefiklere mesaj: Aklımızla dalga geçmesinler!
Sosyal medyada lüks otomobil satışı: Piyasaya göre 5 kat aşağıda fiyatlar!