Zeo Jaweed: Gezi için pişmanım kandırıldık

AK Parti'nin seçim şarkısını söyleyen rap'çi Zeo Jaweed, Gezi olayları sırasında imza attığı şarkı için pişman olduğunu söyledi.

Zeo Jaweed: Gezi için pişmanım kandırıldık
Zeo Jaweed: Gezi için pişmanım kandırıldık
GİRİŞ 31.10.2015 08:17 GÜNCELLEME 31.10.2015 16:52
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

AK Parti için yaptığı, "Geliyor halk, geliyor AK" şarkısı ile gündeme oturan Zeo Jaweed Gezi olaylarında yaşanan o karanlık süreçle ilgili açıklamalarda bulundu.

Gezi'nin bir algı operasyonu olduğunu söyleyen Jaweed, "Gezi olayları sırasında benim jenerasyonum içinde sosyal medyayı aktif kullanan gençler üzerinde algı operasyonu yapıldı. Tabii bunu idrak edebilmek ve olayın perde. O süreç içerisinde vatanını seven bir Türk genci olarak ben de bir şarkı yaptım. Ama pişmanım. O işin o dönem arkasındaydım fakat bir yerde bir hata olduğunu anladım. Evet, o sıralar kandırıldım" dedi.

Jaweed şunları söyledi:

İSTİKRAR VAR

"Araştırıyorsun, ediyorsun, bir hata yapıldığı ortaya çıkıyor. Çünkü işin aslına bakıldığında ortada bir istikrar, geçmişe bakınca bir duruş ve ilk defa 2023 hedefi gösterilerek geleceğe bir yatırım var."

'BÜTÜNLÜK VAR'

"Tek bir isteğim var: Geleceğe bırakacağımız bir şeyler olmalı. Bu manzarayı ve bütünlüğü bozmamalıyız. AK Parti için yazdığım şarkıyı bu duygularla kaleme aldım ve bir gecede tamamladım."

'KURUŞ ALMADIM'

"Seçim şarkısı için AK Parti Ankara Milletvekili Ertan Aydın'dan teklif geldi. 10 günde eseri tamamladık. Ne ben, ne stüdyo çalışanları, ne de müzisyenler bu şarkı için tek kuruş almadık. Bu bizden bir hediyedir."

'KARALIYORLAR'

"Şarkıyı hediye ettik çünkü bu vicdani bir durumdu. Çünkü AK Parti'ye karşı müthiş bir karalama kampanyası olduğunu gördüm. Üçüncü havaalanı, üçüncü köprü hep karalandı."

KİMDİR?

Asıl ismi Tolga Cavit Güner olan Zeo Jaweed 11 Aralık 1989 yılında Kadıköyde doğdu. 2005 yılında rap müziğe Zeus ismiyle bomba gibi bir giriş yapan Jaweed'in rap müzik dalında bir çok ünlü isimle önemli çalışmaları bulunuyor. 6 tane albümü bulunan şarkıcı, çalışmalarına devam ediyor.

YORUMLAR 40
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    Değerli dava kardeşim madden çalıştık şimdi Tevekkeltü Alallah deme vakti sabah namazında elleri semaya kaldırma vakti. Cenab'ı hak her daim Ümmetin sesi Olmayı zalimin hasmı Olmayı bizlere ihsan etsin.
    Cevapla
  • fth 8 yıl önce Şikayet Et
    sosyal medyadan şimdi uzun adamcı diye baskı başlamıştır yolun açık olsun
    Cevapla
  • pişmanlık 8 yıl önce Şikayet Et
    pişman olması güzel bir davranış kimse bilemez içindeki pişmanlığı malesef gezi başta olmak üzere insanları sokağa dökenlerin oyunları halka pişmanlık olarak dönmüştür en son ankaradaki olayda oldugu gibi BARIŞ mitingi dediler fakat ölüme çağırdılar aynı oyun KANDIRILDILAR..
    Cevapla
  • Davut Çetin 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu erdemi göstermeseydi daha mı iyi olacaktı. Hemen atlamanın bir anlamı yok. Bardağın dolu tarafından bakmak lazım.
    Cevapla
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    inanmıyorum. bu beyler eğer gezi tutarsa yeni düzen gelecek ve bizim bu yeni düzende ayrıcalıklı bir yer edinelim dediler ama gezi tıutmadı. neymiş şimdi pişmanmış. inşaallah öyledirler. ama ben inanmıyorum. akp inanmış ki şarkısını yaptırıp bir sürüde para vermiştir. bey akp bu hatalarına rağmen yine de yarın oyumuz sana. ama son şansın....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den Netanyahu'ya tarihi Gazze cevabı: Aşırılık yanlısı ve ırkçı hükümetiniz...
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız