PKK propagandası gerekçesiyle savcıya ifade veren Hazar Ergüçlü'den ilk açıklama!

Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü, PKK belgeselini sosyal medyada yayımlayarak örgüt propagandası yaptığı gerekçesiyle savcılığın karşısına geçti.

PKK propagandası gerekçesiyle savcıya ifade veren Hazar Ergüçlü'den ilk açıklama!
PKK propagandası gerekçesiyle savcıya ifade veren Hazar Ergüçlü'den ilk açıklama!
GİRİŞ 31.10.2017 10:00 GÜNCELLEME 01.11.2017 11:33
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü, PKK belgeselini sosyal medyada yayımlayarak terör örgütü propagandası yaptığı gerekçesiyle savcılığın karşısına geçti. 

Sosyal medyadan kısa film paylaşarak ''terör örgütü propagandası yaptığı'' iddiası olayının ardından ifade vermek üzere savcılığa giden Hazar Ergüçlü, "Filme açıp bakmadım "diyerek kendisini savundu.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Çağlayan Adliyesi'ne gelen oyuncu, "Bana sosyal medyadan çok fazla kısa film geliyor. Ben de paylaşıyorum. Söz konusu film bir takipçimden geldi. Açıp bakmadım. Bir takipçimin uyarısı üzerine de sildim" şeklinde ifadelere yer verdi.

SAVCILIK, TAKİPSİZLİKLE SONUÇLANDIRDI...

Savcılık, Hazar Ergüçlü'nün ifadesini aldı ve PKK örgüt propagandası yaptığı gerekçesiyle hakkında başlatılan soruşturmayı takipsizlikle sonuçlandırdı.

HAZAR ERGÜÇLÜ AÇIKLAMASI!

Ünlü oyuncu, savcılığın takipsizlik kararının ardından bir açıklama gerçekleşirdi:

 Sosyal medya hesaplarımı zaman zaman genç ve yetenekli insanları desteklemek amacı ile kullanıyorum. Bundan 2 yıl önce bir takipçimden gelen belgeseli de bu amaçla repost ettim, yaptığım yanlış içeriğine hakim olmadığım bu belgeseli sorgulamadan yayınlamaktı. Sonrasında gelen bir uyarı ile de bu içeriği hemen kaldırdım. İyi niyetle vermek istediğim desteğin bu yönde bir sonuca ulaşmasından büyük üzüntü duyduğumun bilinmesini isterim. Sevgisiz, şefkatsiz hiçbir şeyin içinde varolmadım, olmayacağım. Herhangi bir canlıya zarar veren hiç kimseyi, hiçbir örgütü vs desteklemem söz konusu bile olamaz elbette. Bu, takipsizlik kararıyla savcılık tarafından da onaylanmıştır. Dünyaya sevginin hükmedeceği günlerin umuduyla sadece işimi yapıyorum. Sevgiler.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 5
  • hatasız kul yok 6 yıl önce Şikayet Et
    paylaşmış ve hemen silmiş.her insan hata yapabilir.sonuçta bu kız pkk'nın sevgisiz ve eli kanlı bir örgüt olduğunu kabul etmiş.kahrolsun pkk
    Cevapla
  • koc 6 yıl önce Şikayet Et
    hakimde yemiş bu yalani
    Cevapla
  • yagup 6 yıl önce Şikayet Et
    5dakikada delikanlı olun hemen kıvırmayın
    Cevapla
  • Cengaver 6 yıl önce Şikayet Et
    Platonik aşkım, benim gibi ülkücüye yapılırmı bu
    Cevapla
  • ElliSekiz 6 yıl önce Şikayet Et
    Açıp bakmamışmış yalancı , peki müstehcen video olsaydı , insan paylaştığı videoyu açıp bakmazmı ya? uersen işte! içimiz dışımız hain dolu malesef
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin hamleleri sonrası İsrail'den Irak komplosu! Ankara darbeyi vurdu gözleri döndü
İsrail'den Batı Şeria'da kanlı baskın! Evi buldozerle yıktı, şehitlerin naaşlarını çaldı