İnşaat işçisinin inanılmaz yeteneği! İnşaatta çalışırken 100'den fazla ilahi besteledi

Sakarya'da inşaatta çalışan bir işçinin yeteneği gören duyan herkesi büyülüyor. Kaynarca'da bir inşaatta çalışan Necmettin Doğru çalışırken ilahi besteliyor. Doğru, aklına gelen sözleri de çimento kağıtlarına yazıyor. İlhamın inşaatta geldiğini söyleyen Necmettin Doğru'nun 100'ü aşkın eseri bulunuyor

İnşaat işçisinin inanılmaz yeteneği! İnşaatta çalışırken 100'den fazla ilahi besteledi
İnşaat işçisinin inanılmaz yeteneği! İnşaatta çalışırken 100'den fazla ilahi besteledi
GİRİŞ 04.03.2021 15:30 GÜNCELLEME 04.03.2021 15:33
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Sakarya'nın Kaynarca ilçesi Kulaklı Mahallesi’nde yaşayan inşaat ustası Necmettin Doğru, çalışırken ilahiler besteliyor. İnşaatta çalışırken aklına gelen sözleri çimento kağıtlarına yazan ve daha sonra okuyan Necmettin Doğru’nun sosyal medyada paylaştığı videoları beğeni gördü. İlk ilahisini oğlunun okul arkadaşı olan ve 11 Şubat 2017’de Suriye El-Bab’ta şehit olan Ömer Akkuş için yapılan caminin inşaatında çalışırken yazdığını belirten Necmettin Doğru, 100’ün üzerinde eseri olduğunu söyledi.

Hakkari'de 2 çocuk annesi kadın evinin mutfağını atölyeye çevirdi, yurtdışından sipariş alıyor

 

100'ün üzerinde eseri var

Okuduğu ilahilerin sosyal medyada beğenildiğini belirten Necmettin Doğru, "İlahiler yazıyorum. İlahi sanatçısı kardeşlerimize de eserler verdik. 100’ün üzerinde eser verdik, yazdık. Her zaman yanımızda kağıt bulunmuyor. Ben de inşaattayken hemen çimento kağıtlarını yırtarak onun üzerine yazıyorum. Eve gidince de yazdıklarımı temize çekiyorum. Bu şekilde doğal olarak çalışıyoruz, eserler yazıyoruz" dedi.

İnşaatta ilham geliyor

İnşaatta ilham geldiğini ifade eden Doğru, "Genelde ben eserlerimi inşaatta çalışırken yazıyorum. Çünkü burada ilham geliyor. Bunları yazıp besteliyorum. Bazılarını da çalışırken söylüyorum. Eserlerim noterden tasdiklidir. Bu şekilde çalışmalarımızı devam ettiriyoruz" diye konuştu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 3
  • Hambal 3 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH TEALA senin ömrünü ve Ahiretini güzel eylesin güzel insan
    Cevapla
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    ilahi yazıyorda,yalnız şimdiye kadar bir ilahisini görmedik ve duymadık,demek ki öyle herkesin dilinde söylenecek bir değeri yok gibi.oysa hak aşığı Yunus un ilahileri dilden dile dolaşa dolaşa günümüzze kadar gelmiştir.
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Birde ilahisini yayinlasaydiniz iyi olurdu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış
Manipülasyonun havada uçuştuğu günlerde hatırlamak ve unutmamak kadar değerli ne olabilir