Denizli'den Bursa'ya götürdüğü etler bozulmasın diye kurduğu düzenek görenleri şaşırttı!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaşayan Osman Barış Denizli’de kestiği kurbanın etlerini bozulmasın diye bulduğu teknikle görenleri hayrete düşürmeyi başardı.

Denizli'den Bursa'ya götürdüğü etler bozulmasın diye kurduğu düzenek görenleri şaşırttı!
Denizli'den Bursa'ya götürdüğü etler bozulmasın diye kurduğu düzenek görenleri şaşırttı!
GİRİŞ 21.07.2021 14:16 GÜNCELLEME 21.07.2021 14:30
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaşayan Osman Barış, kurban kesmek için kardeşinin yaşadığı Denizli'ye hafif ticari aracıyla gitti. Kestiği kurbanın etlerini bagaja koyan Osman Barış, yaklaşık 5 saat sürecek yolculukta etlerin bozulmaması için ilginç bir teknik geliştirdi. Nalburdan aldığı plastik boruların bir ucunu aracın ön kısmında bulunan klima çıkışına monte eden adam, boruların diğer ucunu aracın bagajına uzattı. Kurduğu sistemle klimadan gelen soğuk havayı bagajdaki etlere iletti. Bu sistemle sıcak havada etlerin bozulmasını önledi..

Balıkesir'de 3 kuşak dondurmacının sırrı orkide yumrusunda saklı!Balıkesir'de 3 kuşak dondurmacının sırrı orkide yumrusunda saklı!




HER ŞEY ETLER İÇİN


Osman Barış yaptığı açıklamada, “6 kişi ve benim kurban etlerimizi Denizli’den İnegöl’e götüreceğim. Yol yaklaşık 5 saat sürüyor. Havalar çok sıcak. Etimin bozulmaması için bir soğutma sistemi düşündüm. Nalburdan boru aldım. Aracın ön kısmında klimadan gelen soğuk havayı borularla bagaja aktardım. Klimayı açtığımda bagajı gayet iyi soğutuyor. Klimayı çalıştırınca borular resmen buz tutuyor” dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 6
  • Selim 2 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun akıllı insanlara,ziyan etmemiş ya
    Cevapla
  • Mesut 2 yıl önce Şikayet Et
    Ucuz iran malı termoslara kalıp buz koyup mersin ankara arası gittim buz edemedi bile.
    Cevapla
  • Heykel e-Matik 2 yıl önce Şikayet Et
    saglik Bakanligimizin denetimcileri nerde ? ... bakteri olusumlarini denetlemek görevli sorumlular kim ? ölümelerden ve zehirlenme olaylarindan çok daha önceden müdahil olmaniz gerekmez'mi, sayin denetçiler ?????????? denetim ? denetim ? denetim ?
    Cevapla
  • Gramer 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok saçma, en azından bir gece dondurulmuş eti 8 saatlik yolda arabamın bagajında getiriyorum. Hiçte sıkıntı olmuyor. Hadi diyelim bu arkadaş donduramadı. 5 saatlik yolu aracın içinden geçen 2 boru kalabalığı nolacak? Yolcuların klima ihtiyacı ne olacak? Daha iyi fikirler bulmalıyız dostlar.
    Cevapla
  • mustehzi 2 yıl önce Şikayet Et
    guzelce buz torbalariyla desteklese daha saglikli olurdu. eger kabin filtresi pis ise bakteri yuvasi oldu o etler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hasan Öztürk'ten dikkat çeken Cumhur İttifakı yazısı
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek