Mersin'de bir çaycı, çayın fiyatını müşterilerin hitabına göre belirliyor!

Mersin'in Tarsus ilçesinde çay ocağı işleten Umut Lagap müşterilerinin kendisine yaptığı hitaba göre çay ücretini belirliyor.

Mersin'de bir çaycı, çayın fiyatını müşterilerin hitabına göre belirliyor!
Mersin'de bir çaycı, çayın fiyatını müşterilerin hitabına göre belirliyor!
GİRİŞ 22.07.2021 11:27 GÜNCELLEME 22.07.2021 12:54
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Umut Lagap tarafından asılan listede Lagap Kıraathanesi çay fiyatları; 'Çay Ver 3,00 TL', 'Çay Gönder 2,75 TL', 'Çay Versene 2,50 TL', 'Çay Alabilir miyim? 2,25 TL', 'Çay Verir misin? 2,00 TL' ve 'Umut bey müsaitseniz çay alabilir miyim? 1,75 TL' olarak alınıyor..

Eskişehir'de 53 yıllık berber gençlere taş çıkarıyor!Eskişehir'de 53 yıllık berber gençlere taş çıkarıyor!



ÇOK GÜZEL DİYALOGLARIMIZ OLUYOR


Müşterileri ile arasında çok iyi bir diyalog olduğunu ifade eden Umut Lagap, “İnsanlarımızı daha güzel konuşmaya özendirmek için böyle bir uygulamayı faaliyete geçirdim. Çok güzel diyaloglarımız oluyor. Müşterimizin hitabına göre fiyat uygulaması uyguluyor. Tabi ki burada artık müşterilerim ‘Umut bey müsaitseniz çay alabilir miyim? 1,75 TL’ diye hitap ediyor. Ben mutluyum, müşterilerim de mutlu” dedi. 

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 9
  • Kemal 2 yıl önce Şikayet Et
    Sanki kendi bulmuş gibi bu espiriyi artist artist açıklama yapıyor yıllardır sosyal medyada dolaşıyor bu
    Cevapla
  • mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Yeni birsey değil, İnternete 10 yıldır var. Haber kıyağı Umut Beye nasip olmuş :)
    Cevapla
  • mahmut 2 yıl önce Şikayet Et
    bu şekilde satış yapmak ciz değildir. bir malın tek fiyatı olur. 2 farklı fiyattan satılamaz. kaynak:islam hukuku profesörü sn. Cevat Akşit ,ticaret hukuku kitabı.
    Cevapla
  • İsmail 2 yıl önce Şikayet Et
    Cevat Akşit Hoca benim hocam. Bize Fıkıh okuttu. Hocanın anlattığı bu değil. Veresiye bu peşin şu fiyattan gibi çift fiyat olmaz. Evet malın bir fiyatı olur. Çaycı onu yazmış üç lira demiş. Fakat istediği özellik/kriterler için indirim yapabilir. Bu farklı fiyat değil indirimdir. İstanbuldaki toplu taşım bilet fiyatları gibi. Normal fiyat 3 lira elli kuruş. 65 yaş üzeri bedeva, 60 yaş üzeri iki lira elli kuruş. Öğrenci bir lira yetmişbeş kuruş. Öğretmen ... kuruş BAYRAMDA HERKESE BEDAVA vs. Bu durum bir mal veya hizmete farklı fiyat uygulandığı anlamına gelmez. Çaycının yaptığı hem doğru hem de güzel.
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Sende müşterin gelince adam gibi karşılıyorsan,para alınca teşekkür edip,bereket okuyorsan ! sonuna kadar haklısın. Nice esnaflar var,an ki mecbrumuşuz gibi,girince bin surat, parayı alırken bin surat .......
    Cevapla
  • Özkan54 2 yıl önce Şikayet Et
    Çayımı kendim alsam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor