Kurumsal Ramazan Bayramı mesajları 2022! WhatsApp ve Telegram grupları için anlamlı sözler...

Ramazan Bayramı vesilesiyle kurumsal firma çalışanları WhatsApp ve Telegram gruplarından paylaşımlar yapıyor. Genellikle fotoğraf ve resimli gönderiler halinde paylaşılan bu sözler, bazı durumlarda metin olarak da iletilebiliyor. İşte, 2022 Ramazan Bayramı boyunca kullanabileceğiniz kurumsal bayram mesajları...

Kurumsal Ramazan Bayramı mesajları 2022! WhatsApp ve Telegram grupları için anlamlı sözler...
Kurumsal Ramazan Bayramı mesajları 2022! WhatsApp ve Telegram grupları için anlamlı sözler...
GİRİŞ 02.05.2022 11:45 GÜNCELLEME 02.05.2022 11:45

2 Mayıs Pazartesi günü itibariyle yurt genelinde Ramazan Bayramı büyük bir coşkuyla karşılandı. Güneş vakti Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı cami, mescit ve ibadethanelerde bayram namazı eda edilirken; ilk kutlamalar da geleneksel hale geldiği üzere yine burada yapıldı. Akabinde eve giden bireyler; ailesiyle ve akrabalarıyla bayramlaştı. Günün devamında da iş arkadaşları arasında tebrik mesajları gönderildi. Bundan ötürü, WhatsApp ve Telegram gruplarında paylaşılmak üzere kurumsal bayram mesajları araştırılıyor. Bu mesajların anlamlı; kısa ve özgün olması da aranılan temel faktörler arasında. İşte, şirket arkadaşlarınıza; üst ve astınıza gönderebileceğiniz birbirinden güzel, anlamlı ve okunaklı kurumsal Ramazan Bayramı mesajları...

Ramazan Bayramı mesajları: 2022 anneye, babaya; arkadaşa, eşe ve dosta fotoğraflı ve resimli sözler!Ramazan Bayramı mesajları: 2022 anneye, babaya; arkadaşa, eşe ve dosta fotoğraflı ve resimli sözler!

Kurumsal Ramazan Bayramı Mesajları 2022

Tüm mesai arkadaşlarımın Ramazan Bayramını kutlarım. Rabbim bizi nice Bayramlara ulaştırsın inşaAllah.

Siz değerli kardeşlerimle beraber bir Bayramı daha geçirmenin sevinci içerisindeyim. Bütün çalışma arkadaşlarımın Ramazan Bayramı mübarek olsun.

Bayramda hangi kurumlar açık? AVM, Noter, PTT Kargo; hastane, eczane çalışıyor mu? Kaça kadar…Bayramda hangi kurumlar açık? AVM, Noter, PTT Kargo; hastane, eczane çalışıyor mu? Kaça kadar…

Elveda Ramazan-ı Şerif! Seni bütün içtenliğimizle hanelerimizde ağırlamaya çalıştık. İnşaAllah bir daha kavuşuruz. Amin.

Kurumsal Ramazan Bayramı mesajı

Şirketimize değer katan, üreten; emek sarf eden, çorbada tuzu bulunan; çalışıp çabalayan, neşesiyle enerjimizi yükselten tüm arkadaşlarımın Ramazan Bayramı kutlu olsun.

Bayram namazından sonra yapılan aile kahvaltısı tadında bir tatil geçirmeniz dileğiyle.

Ramazan Bayramı WhatsApp Telegram

Uzun süredir devam eden Covid-19 pandemisinin etkisinden yavaş yavaş kurtulduğumuz bugünlerde, tekrar omuz omuza namaz kılma sevincini bize bahşettiğin için sana ne kadar şükretsek az Rabbim...

Bir Ramazan Bayramını daha yaşamanın sevinci içerisindeyim. Tüm kardeşlerimin Bayramını kutlarım.

İşleyen demir pas tutmaz demiş atalarımız. Bugüne dek hiç durmadan, sıkılıp bunalmadan bir demir gibi işleyen mesai arkadaşlarımın Ramazan Bayramı kutlu olsun!

Ramazan Bayramı hanemize ve işimize bereket; sağlığımıza şifa, derdimize deva getirsin inşaAllah.

30 gün boyunca nefsimizi terbiye ettik. Afrika'daki kardeşlerimizin halinden bir nebze olsun anlamaya çalıştık. Allah'ım, bize Kara Kıta'daki kardeşlerimizden daha fazla imkan, daha fazla bolluk ve bereket verdiğin için, bizi açlıkla; yoklukla sınamadığın için sana hamdüsenalar olsun. 

Bütün iş arkadaşlarımın Ramazan Bayramı mübarek olsun!

Şirketimize gönül veren; büyük bir bağlılıkla çalışan tüm kardeşlerimin Ramazan Bayramını olanca samimiyetimle kutluyorum.

Ne yaparsan yap, sonradan pişman olacağın işlere kalkışma derdi büyüklerimiz. Ne güzel söz değil mi? Allah'ım, bu Bayram gününde ellerimizi semaya kaldırdık! Bizi pişman olacağımız iş ve eylemlerden uzak eyle Rabbim! Amin. Amin. Amin.

Mesai arkadaşlarımın mutluluğuna, huzur ve barış içerisinde geçireceği bir Bayramı yaşamasına duacıyım. 

Ramazan Ayı boyunca kalplerimizden içeri giren huzur; Bayram sabahı tüm benliğimizi kapladı! İnşaAllah bu huzur hali sene boyunca etkisini sürdürür. Herkesin Bayramını kutlarım.

Bir dargınlığımız varsa barışalım! Müslümanın 3 günden uzun süreyle küs kalması helal değildir! Ramazan Bayramı, tam da aradaki kırgınlıkları bitirme Bayramı.

Bugüne dek büyük bir motivasyonla kendisini işine adayan kardeşlerimin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.

İnşaAllah, Ramazan Bayramı ülkemizdeki tüm insanların cihan saadeti bulmasına bir nevi aracı olur. Tüm kardeşlerimin Ramazan Bayramı mübarek olsun.

Bayram mesajları

Öyle bir ay ki; hem 11 ayın hem de gönüllerin sultanı! Camilerin mahyası, her insan için bulunmaz tefekkür zamanı... Ağız tadında bir bayram geçirmeniz dileğiyle.

Bugünü çok bekledik! İnsanın iç dünyasını neşelendiren bugünün tüm kardeşlerimize sirayet etmesini ümit ediyorum. Rabbim bereketimizi arttırsın. Amin.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakanlık paylaştı! MARLİN ilk kez kullanıldı
Akıncı'nın İran'daki rotası gündem olmuştu! Haber7 'Tebriz' detayını ortaya çıkardı