Arnavutköy'de denize girenler uyarıda bulunan cankurtaranlarla kavga etti

Arnavutköy'de yasak olmasına rağmen denize girmeye çalışanlar, kendilerini uyaran cankurtaranlarla kavga etti. Tekmeli yumruklu kavga, kumsaldaki vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Arnavutköy'de denize girenler uyarıda bulunan cankurtaranlarla kavga etti
Arnavutköy'de denize girenler uyarıda bulunan cankurtaranlarla kavga etti
GİRİŞ 08.08.2022 09:26 GÜNCELLEME 08.08.2022 09:28
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Hafta sonu rüzgarlı hava ve denizdeki dalga nedeniyle Arnavutköy Karaburun Sahili'nde denize girişler yasaklandı. Çoğu vatandaş, sahilde güneşlenmeyi tercih ederken, cankurtaranlar ve jandarmanın uyarılarına aldırış etmeyen bazıları ise denize girmeye devam etti. Dev dalgalar arasında boğulma tehlikesine rağmen yüzmek isteyenlerden bazıları, kendilerini uyaran cankurtaranlarla tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine cankurtaranlarla denize girmekte ısrar eden kişiler arasında tekmeli yumruklu kavga çıktı. Dakikalarca çocukların önünde süren kavgaya çevredekiler ve jandarma müdahale etti. Kavga, jandarma ve çevredekiler tarafından güçlükle sonlandırıldı. 

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • yunus 1 yıl önce Şikayet Et
    Yasak olabilir yasaksada denize girme özğürlüğü vatandaşın elinden alınamaz. Polis var asker var onlar geli tutanak tutar. Güvenlik görevlisi, itfaiyesi, cankurtaranı, ormancısı vesairesi bu ülkedehalka yaptırım yapamaz yapmamalı. Devlet içinde devlet olmaz.
    Cevapla
  • İsimsiz 1 yıl önce Şikayet Et
    Bogulunca nerde bu cankurtaran diye bagrinmicaksiniz ozaman onlar bizlerin iyiliği için oradalar keyiflerinden degil
    Cevapla
  • Tamer 1 yıl önce Şikayet Et
    ne garip insanlarız, kendi hallerine birakacasin, ne hali varsa görsün.
    Cevapla
  • gundi 1 yıl önce Şikayet Et
    bu sefer haklı görünselerde cankurtaranlar eski süleymaniye etrafındaki deynekçiler gibiler. hep bi artisliik insanların üzerine kayıkla gelmeler kumsalda yatanların üzerine atv ile kum serpmeler adeta kurtarmak değilde neden geldiniz der gibiler ...haklı bile olsalar asla haklı duramazlar
    Cevapla
  • mmmm 1 yıl önce Şikayet Et
    anlamıyorlarsa bırak girsinler hanzolara laf anlatmasın
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin hamleleri sonrası İsrail'den Irak komplosu! Ankara darbeyi vurdu gözleri döndü
İsrail'den Batı Şeria'da kanlı baskın! Evi buldozerle yıktı, şehitlerin naaşlarını çaldı