İftar menüleri 2023: 25. Gün iftar menüsü

Ramazan ayına özel hazırladığımız iftar menülerimizde bugün; soğan çorbası, tavuk haşlama, bahar pilavı ve tiramisu tatlısı var.

İftar menüleri 2023: 25. Gün iftar menüsü
İftar menüleri 2023: 25. Gün iftar menüsü
GİRİŞ 16.04.2023 15:10 GÜNCELLEME 17.04.2023 12:06

Ramazan ayının yirmi beşinci günü iftar menüsüne sağlıklı olduğu kadar besleyici ve doyurucu olan bir çorba tarifi ile başlıyoruz.  Hemen ardından tam bir ev yemeği olan ve oldukça sevilen bir ana yemek ve görünüşüyle sofralarımıza renk getirecek bir pilav ile devam ediyoruz. Son olarak lezzetli ve basit bir tatlı tarifi ile iftar menümüzü sonlandırıyoruz.

İşte Ramazan ayı yirmi beşinci gün iftar menüsü…

25. GÜN İFTAR MENÜSÜ

  • Soğan çorbası,
  • Tavuk haşlama,
  • Bahar pilavı,
  • Tiramisu tatlısı

SOĞAN ÇORBASI

Soğan çorbası tarifi

İftar menümüze soğan çorbası ile bol sağlıklı bir başlangıç yapıyoruz. Vücut direncini arttıran, içerdiği antioksidan sayesinde bağışıklığımızı koruyan soğan çorbası tarifini mutlaka denemelisiniz.

Şifa olsun: Soğan çorbası tarifi

TAVUK HAŞLAMA

Tavuk haşlama tarifi

Tavuk yemeklerinin her hali oldukça lezzetli ve güzel oluyor. Tavuk haşlama yemeği de annelerimizin biz çocukken sıklıkla yaptığı severek yediğimiz yemekler arasında yerini alıyor.

Tam bir anne yemeği: Tavuk haşlama tarifi

BAHAR PİLAVI

Bahar pilavı tarifi

Bahar aylarının gelmesiyle birlikte sofralarımıza da bahar getirecek bir tarifle geldik karşınıza! Görüşünü ile iştahınızı açacak, klasik pirinç pilavının pabucunu dama attıracak.

İftar sofraları renklensin: Bahar pilavı tarifi

TİRAMİSU TATLISI

Tiramisu tarifi

Aroması ve lezzetiyle gönüllerimizi çelen, kahveli tadı ile damaklarımızı şenlendiren tiramisu tatlısı ile iftar menümüzü sonlandırıyoruz. Orijinal tarifin biraz dışına çıkarak kolayca hazırlanan bu tarifi mutlaka denemelisiniz.

En pratiği: Tiramusu tatlısı tarifi

Şimdiden afiyet olsun!

Elif Kocalı Haber7.com - SEO İçerik Editörü
Haber 7 - Elif Kocalı

Editör Hakkında

1996 yılında Kocaeli’nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul Şile'de tamamladı. 2018’de Düzce Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünden mezun oldu. Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek