Beyninizin keskinliğini test edecek zekâ testi: 9 Saniye içerisinde 4 haneli şifreyi tahmin edebilir misin?

Resimde yer alan gizli örüntüyü fark edin ve 4 haneli şifreyi 9 saniye içerisinde bularak jilet kadar keskin bir beyniniz olduğunu gözler önüne serin!

GİRİŞ 24.10.2023 09:10 GÜNCELLEME 24.10.2023 09:29
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Zekâ testleri, basit bir soruyu eğlenceli hale getirerek eleştirel düşünme ve problem çözme becerilerini kullanarak çözüme ulaşmasını sağlar. Bu becerileri kullanması için kişiyi zorlayan zeka testleri, zekayı arttırma ve konsantrasyon geliştirme de oldukça faydalıdır.

Zekâ testleri çoğu zaman bir bulmacayı çözmek, bir şifreyi kırmak, gizli bir nesneyi bulmak ya da görüntü üzerindeki hatayı tespit etmek gibi dikkat gerektiren durumlar üzerine kurgulanır. Bu tür zekâ testlerinin düzenli olarak çözülmesi, ileriki yaşlarda oluşabilecek zekâ gerilemesi gibi sorunların önüne geçtiği ve problem çözme becerisini arttırdığı gözlemlenmiştir.

Siz de zekâ testi çözmeyi seviyorsanız doğru yerdesiniz! Tüm dikkatinizi toplayın ve bugünkü zekâ testi sorumuza odaklanın. Hazırsanız başlayalım!

Nöronlarınızı harekete geçirecek görsel zekâ testi: Diğerlerinden farklı olan Super Mario karakterini 15 saniye içerisinde bulabilir misiniz?Nöronlarınızı harekete geçirecek görsel zekâ testi: Diğerlerinden farklı olan Super Mario karakterini 15 saniye içerisinde bulabilir misiniz?

9 SANİYEDE 4 HANELİ ŞİFREYİ BULUN

Beyninizin keskinliğini test edecek zekâ testi: 9 Saniye içerisinde 4 haneli şifreyi tahmin edebilir misin?

Yukarıda yer alan görselde 4 haneli birbirinden farklı sayılar görüyorsunuz. Bu sayılar arasında bir örüntü mevcut ve “?” olan yere gelecek 4 haneli şifrenin ne olduğu bilinmiyor.

Sizden 9 saniye içerisinde bu örüntüyü çözüp “?” olan yere gelecek 4 haneli şifreyi bulmanız isteniyor. Bu zekâ testi ile beyninizin keskinliği test edilecek. Süreniz şimdi başlıyor!

Resme dikkatli bakın ve gizli örüntüyü çözmeye çalışın. Yalnızca en dikkatli beyinler bu örüntüyü 9 saniye içerisinde fark edebilir. Örüntüyü fark ettikten sonra “?” olan yere gelecek olan 4 haneli şifreyi çözmeniz gerekiyor.

Biraz acele etmeniz gerekiyor. Süre git gide azalıyor. Sakince düşünün ve “=” sağında ve solunda bulunan sayılar arasında bir bağlantı kurmaya çalışın.

Aklınızı karıştıracak zekâ sorusu: 2 koyun ve bir kurdu nehrin karşısına nasıl geçirirsin?Aklınızı karıştıracak zekâ sorusu: 2 koyun ve bir kurdu nehrin karşısına nasıl geçirirsin?

ÖRÜNTÜYÜ ÇÖZEBİLDİNİZ Mİ?

Şifreyi çözmek için öncelikle örüntüyü fark etmeniz gerekiyor. Elinizi çabuk tutun, süre bitti bitiyor.

Ve… Süre bitti!

4 haneli şifreyi bulan okuyucularımızı tebrik ederiz. Jilet kadar keskin bir beyniniz var. Örüntüyü fark etmek kolay bir iş değildi ama sizden de asla kaçmaz! Gizemli olaylar sizin her zaman ilginizi çektiği aşikâr.

Şifreyi bulamayan okuyucularımız ise merak etmesin, aşağıya çözümü bırakacağız.

3685 = 1548

7397 = 4927

5825 = ?

Resimde yer alan sayılar bu şekildeydi. Peki, bu resimdeki örüntü ne ve “?” olan yere gelecek şifre kaç? İşte cevabı;

Beyninizin keskinliğini test edecek zekâ testi: 9 Saniye içerisinde 4 haneli şifreyi tahmin edebilir misin?

Peki, siz “?” olan yere gelecek şifreyi doğru tahmin edebildiniz mi? Yorumlarda bizimle paylaşın!

Elif Kocalı Haber7.com - SEO İçerik Editörü
Haber 7 - Elif Kocalı

Editör Hakkında

1996 yılında Kocaeli’nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul Şile'de tamamladı. 2018’de Düzce Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünden mezun oldu. Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • TolGa 6 ay önce Şikayet Et
    Zekamda sıkıntı var
    Cevapla
  • Dua 6 ay önce Şikayet Et
    5 saniyede bildim
    Cevapla
  • mert 6 ay önce Şikayet Et
    bulamadım!!! rakamlarla aram iyi degildir.çok basitti dendigi an işte ben o zaman yıkılıyorum.
    Cevapla
  • Osman 6 ay önce Şikayet Et
    15 saniyemi aldı.
    Cevapla
  • bir bilen 6 ay önce Şikayet Et
    çok basitti
    Cevapla
DİĞER HABERLER
32 milyon çalışanın sorunu masaya geliyor! 5 yıl sonra bir ilk
Paramotor ile sürat denemesi yapan pilot 25 metreden yere çakıldı!