Marifetli ellerden kış hazırlıkları! El emeği göz nuru

Kış mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte kış hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Ayvalıklı kadınların el emeği göz nuru yaptığı kış hazırlıkları raflarda yerini aldı.

Marifetli ellerden kış hazırlıkları! El emeği göz nuru
Marifetli ellerden kış hazırlıkları! El emeği göz nuru
GİRİŞ 20.11.2023 12:00 GÜNCELLEME 21.11.2023 18:00

Balıkesir’de Ayvalık Üretim ve Pazarlama Kooperatifi’nin Küçükköy'deki üretim mutfağında kış hazırlıkları yapan Ayvalıklı kadınların el emeği göz nuru birbirinden lezzetli ürünleri raflarda yerini aldı.

Tamamen organik, hijyenik ortamda titizlikle hazırlanan; renkli erişte, ekşi maya ekmek, zeytin reçeli ve kozalak pekmezine kadar her şey üretim mutfağındaki marifetli ellerden çıkıyor. Ürünler, Talatpaşa Caddesi’nde sebze hali girişindeki kooperatif mağazasında ve online olarak uygun fiyatlarla satışa sunuluyor.

Üretim ve Pazarlama Kooperatif'i’nin Küçükköy'deki üretim mutfağında kış hazırlıkları yapan kadınları ziyaret eden Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, satışa sunulan tüm ürünlerin güvenle tüketilebileceğini söyledi. Ayvalıklı kadınlara da seslenen Başkan Ergin, “Siz de aile bütçenize katkı sunmak isterseniz üretim mutfağımız ile iletişime geçebilirsiniz” dedi.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'li Fatih Portakal'ın mücahit Hamas ve Ebu Ubeyde hazımsızlığı: Terörist yüzünü kapatır
Araç fiyatları değişti: Yine de kimse almıyor rekor geldi