Zorlayıcı fark bulma mücadelesi: Çamaşır asan kadına ait iki görsel arasındaki 3 farkı 12 saniyede bulabilir misiniz?

Çamaşır asan kadına ait iki görsel arasındaki 3 farkı bulunuyor ve bu 3 farkı sadece en dikkatli kişiler keşfedebiliyor. Çamaşır asan kadına ait iki görsel arasındaki 3 farkı sadece 12 saniyede bularak bu kişilerden biri olduğunuzu kanıtlamaya ne dersiniz?

Zorlayıcı fark bulma mücadelesi: Çamaşır asan kadına ait iki görsel arasındaki 3 farkı 12 saniyede bulabilir misiniz?
Zorlayıcı fark bulma mücadelesi: Çamaşır asan kadına ait iki görsel arasındaki 3 farkı 12 saniyede bulabilir misiniz?
GİRİŞ 18.01.2024 08:28 GÜNCELLEME 18.01.2024 09:29
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Farkı bulma bulmacası olarak hazırladığımız, çamaşır asan kadına ait bu iki görsel arasında 3 fark bulunuyor. Fark bulma bulmacaları hafıza ve hızlı düşünme becerilerini geliştiren bir tür zekâ testi çeşididir. Gördüğünüz şeylere ne kadar dikkat ettiğinizi, farklılıkları ve ayrıntıları ne denli tespit edebildiğinizi analiz eder.

Farkı bulma bulmacaları, neredeyse birbirinin aynısı iki resim arasında yapılan bir mücadeledir. Bu mücadele bazı zaman çok kolay olabiliyorken bazı zamanda oldukça zorlayıcı olabilir. Çamaşır asan kadına ait bu iki görsel de sizleri zorlamak için hazırlanan bir farkı bulma mücadelesidir.

Beyniniz farklılıkları tespit etme konusunda ne kadar başarılı? Diğerlerinden farklı olan 4 kalemi bularak açığa çıkarın!Beyniniz farklılıkları tespit etme konusunda ne kadar başarılı? Diğerlerinden farklı olan 4 kalemi bularak açığa çıkarın!

12 SANİYEDE ÇAMAŞIR ASAN KADINA AİT İKİ GÖRSEL ARASINDAKİ 3 FARKI BULABİLİR MİSİNİZ?

Zorlayıcı fark bulma mücadelesi: Çamaşır asan kadına ait iki görsel arasındaki 3 farkı 12 saniyede bulabilir misiniz?

Çamaşır asan kadına ait bu iki görsel ilk bakışta neredeyse birbirinin aynısı gibi görünüyor. Ancak resimlere daha dikkatli baktığınızda arada bazı farklılıkların olduğunu tespit edeceksiniz. Çamaşır asan kadına ait bu iki görsel arasında toplam 3 fark bulunuyor. Sizden bu iki resim arasındaki 3 farkı sadece 12 saniye içerisinde bulmanızı istiyoruz. Hepsini bulabilir misiniz?

Süre başladı!

Çamaşır asan kadına ait bu iki görsel farklılıkları tespit etmeniz için hazırlanan ve eğlenceli vakit geçirmenizi sağlayacak bir oyun görselidir. Ancak bu oyunlar, günlük hayatta etrafınızda gerçekleşen bazı farklılıkları tespit etmenize ve düşünme gücünüzü geliştirmeye yardımcı olur.

Göz yoran zekâ testi: Saniyeler içerisinde pazarda gizlenmiş rakunu bulabilir misiniz?Göz yoran zekâ testi: Saniyeler içerisinde pazarda gizlenmiş rakunu bulabilir misiniz?

Boş vakitlerinizde eğlenceli zaman geçirmenize ve zihninizi canlandırmanız için tercih edebileceğiniz en iyi aktivitelerden bir tanesidir. Çamaşır asan kadına ait bu iki görselde gözlem konusunda ne kadar yetenekli olup olmadığınızı ortaya çıkarmak için tasarlanan bir fark bulmacasıdır.

Zorlayıcı fark bulma mücadelesi: Çamaşır asan kadına ait iki görsel arasındaki 3 farkı 12 saniyede bulabilir misiniz?

Hafızanızı ve görsel algınızı aktif olarak kullanarak çamaşır asan kadına ait bu iki görsel arasındaki 3 farkı hızlıca tespit edin. Bu farkı bulma bulmacasında zorluk ise 12 saniyede tüm farklılıkları tespit etmeniz için koyulan kısıttır.

Bu tür mücadelelere düzenli olarak katılmak sizin büyük ölçüde hafızanızı, görsel algınızı ve konsantre olma yeteneğinizi geliştirecek. Zaman azalıyor, herhangi bir farklılık tespit edebildiniz mi? Artık acele etmeniz gerekiyor.

Bahçe resmindeki mantık hatasını 10 saniye içerisinde bulabilir misiniz? Bahçe resmindeki mantık hatasını 10 saniye içerisinde bulabilir misiniz?

MÜCADELE BİTTİ ŞİMDİ ÇÖZÜME GEÇELİM

Yapılan araştırmalar doğrultusunda düzenli olarak bu tarz fark bulmaca mücadelelerine katılan kişilerin ileriki yaşlarda yaşıtlarına göre daha nadir hafıza problemleri yaşadıkları kanıtlanmıştır. Zamana karşı bir yarış olduğu için zaman yönetimi konusunda da kişiyi geliştirir.

Çamaşır asan kadına ait bu iki görsel arasındaki 3 farkı bulmanız için size tanınan sürenin sonuna geldik. Mücadeledeki tüm farklılıkları tespit edebildiniz mi?

Şahin kadar keskin gözlere özel: Görselde saklanan tilkiyi 6 saniye içerisinde bulabilir misiniz?Şahin kadar keskin gözlere özel: Görselde saklanan tilkiyi 6 saniye içerisinde bulabilir misiniz?

Verilen süre içerisinde çamaşır asana kadına ait iki görsel arasındaki 3 farkı bulan okuyucularımızı tebrik ederiz. Eğer farklılıklardan bir veya daha fazlasını göremediyseniz endişelenmeyin. Bu fark bulma mücadelesine ait çözüm görselini aşağıya bırakacağız. Oradan farklılıkların nerede olduğunu görebilir ve sizi oyalayan yerlerin neresi olduğunu tespit edebilirsiniz.

İşte çamaşır asan kadına ait iki görsel arasındaki 3 fark;

Zorlayıcı fark bulma mücadelesi: Çamaşır asan kadına ait iki görsel arasındaki 3 farkı 12 saniyede bulabilir misiniz?

Evet, 3 fark bu şekildeydi. Peki, siz bu görsel mücadelede başarılı olabildiniz mi? Yorumlarda bizimle paylaşın.

İlginizi çekebilir;

Resimdeki gizli nesnelerin tamamını 60 saniye içerisinde bulabilir misiniz? Bu mücadeleyi insanların sadece %5’i tamamlayabiliyor!Resimdeki gizli nesnelerin tamamını 60 saniye içerisinde bulabilir misiniz? Bu mücadeleyi insanların sadece %5’i tamamlayabiliyor!

İki resim arasındaki 12 farkı 45 saniye içerisinde bulabilir misiniz? Bu görsel zeka testi sizi çok zorlayacak!İki resim arasındaki 12 farkı 45 saniye içerisinde bulabilir misiniz? Bu görsel zeka testi sizi çok zorlayacak!

3. farkı sadece üstün gözlem becerisine sahip olan kişiler bulabiliyor! 7 saniyede iki görsel arasındaki 3 farkı bulun ve kendinizi kanıtlayın3. farkı sadece üstün gözlem becerisine sahip olan kişiler bulabiliyor! 7 saniyede iki görsel arasındaki 3 farkı bulun ve kendinizi kanıtlayın

Elif Kocalı Haber7.com - SEO İçerik Editörü
Haber 7 - Elif Kocalı

Editör Hakkında

1996 yılında Kocaeli’nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul Şile'de tamamladı. 2018’de Düzce Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünden mezun oldu. Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 12
  • fatih 3 ay önce Şikayet Et
    2 tane daha buldum. 3 . cüyü bulan yokmuş. hahahaaaa. sol dizdeki mavi kısımda yanlış.
    Cevapla
  • Abdullah 3 ay önce Şikayet Et
    Evet çok eğlenceli bir bulmaca idi, teşekkür ederim, @İlginç rumuzlu kardeş, mandal diğerinden biraz daha kenara yakın çizilmiş
    Cevapla
  • İlginç 3 ay önce Şikayet Et
    Tşkler doğru
    Cevapla
  • İlginç 3 ay önce Şikayet Et
    Mandallar aynı ne farkı var
    Cevapla
  • 4 fark var 3 değil. 3 ay önce Şikayet Et
    1-Çamaşır mandalının ortalaması. 2-Çamaşırın alt arkası. 3. En sağ alt mavi büyüklük farkı. 4. En sağ alt yanındaki pembe büyüklük farkı..
    Cevapla
  • Kral 3 ay önce Şikayet Et
    Havlunun sol tarafındaki boru uzantısı yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan duyurdu! Gürcistan ile anlaşma sağlandı! Tüm dünyaya Filistin çağrısı
Bu şifreleri kullanıyorsanız hemen değiştirin! İşte en çok kullanılan o şifreler...