Diğerlerinden farklı olan korkuluğu 7 saniyede tespit edebilir misin? Bu bulmacanın doğru cevabını insanların sadece %3’ü doğru yanıtlayabiliyor

Diğerlerinden farklı olan korkuluğu tespit etme bulmacası ile görsel zekânızı test edebilir ve zamana karşı eğlenceli bir mücadele verebilirsiniz!

GİRİŞ 24.01.2024 09:31 GÜNCELLEME 24.01.2024 09:32
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Diğerlerinden farklı olan korkuluğu tespit etmeniz için hazırlanan bu bulmaca, gözlem yeteneklerinizi test etmeye yarayacak bir görsel zekâ testidir. Görsel algınızı ve farklılıklara vereceğiniz tepkiyi test etmek için tasarlanmıştır.

Zamana karşı yapılan bir mücadele olduğu için her geçen zamanda işler karışır ve ayrıntılara odaklanmakta zorluk çekebilirsiniz. Bu zorlanmalar beyin gelişimi için mükemmel bir egzersizdir. Beynin ayrıntıları dikkate alma ve fark etme, tepki verme ve bilişsel yeteneklerin gelişmesinde yardımcı olur.

MÜCADELEYE HAZIR MISIN?

Diğerlerinden farklı olan korkuluğu 7 saniyede tespit edebilir misin? Bu bulmacanın doğru cevabını insanların sadece %3’ü doğru yanıtlayabiliyor

Yukarıdaki görselde 3 satır ve 6 sütundan oluşan bir korkuluk resimlerinin bulunduğu illüstrasyon görseli görüyorsunuz. Bu korkuluk resimlerinden bir tanesi diğerlerinden farklı ve sizden diğerlerinden farklı olan bu korkuluğu tespit etmenizi istiyoruz.

Bu mücadele de başarıya ulaşmak için sadece 7 saniye süreniz var. Gözlem becerilerinizi test ederek hem kendinizi hem de yakınlarınızı alt etmeye çalışın! O zaman süreyi başlatıyoruz, kendinize güvenin!

Diğerlerinden farklı olan korkuluğu 7 saniyede tespit edebilir misin? Bu bulmacanın doğru cevabını insanların sadece %3’ü doğru yanıtlayabiliyor

Diğerlerinden farklı olan korkuluğu tespit etmek için konsantrasyonunuzu yükseltmeli ve odağınızı kaybetmemelisiniz. Resmi eşit parçalara bölerek cevabı bulma işlemini kolaylaştırabilirsiniz. Farklılığı tespit etmek o kadar kolay olmayacak.

Dış etkenleri dikkate almadan görsele odaklanın ve kalan son saniyeleri iyi değerlendirin. Süre giderek azalıyor. Diğerlerinden farklı olan korkuluğu tespit etmeye çalışın.

Uyku pozisyonuna göre kişilik testi: Uyku pozisyonunuz kişiliğiniz hakkında ne söylüyor?Uyku pozisyonuna göre kişilik testi: Uyku pozisyonunuz kişiliğiniz hakkında ne söylüyor?

DİĞERLERİNDEN FARKLI OLAN KORKULUK NEREDEYDİ?

Evet, süre bitti. Arama işlemini bitirin. Arkanıza yaslanın ve derin bir nefes alın.

Diğerlerinden farklı olan korkuluğu bulan okuyucularımızı tebrik ederiz. İyi bir yol haritası ve gözlem ile gözden kaçırılmanıza olana yoktu. Ancak halen daha diğerlerinden farklı olan korkuluğu tespit edemeyen okuyucularımızın da olduğunu biliyoruz. Merak etmeyin sizler içinde çözüm görselini aşağıya bırakacağız.

Göründüğü kadar kolay olmayan zekâ testi bulmacası: Resimdeki hatayı 6 saniyede bulabilir misin?Göründüğü kadar kolay olmayan zekâ testi bulmacası: Resimdeki hatayı 6 saniyede bulabilir misin?

Çözüm görselinin yanında bu tarz testlerde başarı sağlamanız için ve kendinizi geliştirebileceğiniz görsel zekâ testleri de bulabilirsiniz. Bu testler ile pratik yapabilir ve daha sonraları karşılaşacağınız görsel zekâ testlerinde başarı sağlayabilirsiniz.

İşte diğerlerinden farklı olan korkuluğun yeri;

Diğerlerinden farklı olan korkuluğu 7 saniyede tespit edebilir misin? Bu bulmacanın doğru cevabını insanların sadece %3’ü doğru yanıtlayabiliyor

Peki, siz diğerlerinden farklı olan korkuluğun yerini size verilen sürede tespit edebildiniz mi? Yorumlarda bizimle paylaşın!

İlginizi çekebilir;

Resimde diğerlerinden farklı olan bal arısını 9 saniye içerisine fark edebilir misin?Resimde diğerlerinden farklı olan bal arısını 9 saniye içerisine fark edebilir misin?

Kuşların arasında gizlenen 2 elmayı sadece üstün görsel zekâya sahip olan kişiler tespit edebiliyor!Kuşların arasında gizlenen 2 elmayı sadece üstün görsel zekâya sahip olan kişiler tespit edebiliyor!

Ara ve bul bulmaca: 10 saniye içerisinde diğerlerinden farklı olan gülen yüz ifadesini bulabilir misin?Ara ve bul bulmaca: 10 saniye içerisinde diğerlerinden farklı olan gülen yüz ifadesini bulabilir misin?

Elif Kocalı Haber7.com - SEO İçerik Editörü
Haber 7 - Elif Kocalı

Editör Hakkında

1996 yılında Kocaeli’nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul Şile'de tamamladı. 2018’de Düzce Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünden mezun oldu. Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • almanyadan 3 ay önce Şikayet Et
    bu soruyu gormeden cozmustum ruyamda rekor esas bende...
    Cevapla
  • SarıçizmeliMehmet 3 ay önce Şikayet Et
    Daha bakmadan budur-bu olmalı dedim ve evet. Rekor yine bende.
    Cevapla
  • mert 3 ay önce Şikayet Et
    buldum!!! cevaba bakarak.resim çok büyük biraz daha küçük olsa daha iyi.mikroskopla bakardık.
    Cevapla
  • hhüseyin 3 ay önce Şikayet Et
    ilk baktığım anda denk geldi yani öyle oldu :))
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gazze'de tünel değil örümcek ağı: '724 kilometre uzunluk, 15 kat derinlik, 5700 giriş!'
Başakşehir'de 'el yapımı bomba' paniği: Çok sayıda ekip bölgede