Adada saklanan gizli adam siluetini 6 saniyede bulabilir misin? Bu gizli düşmanı 10 kişiden sadece 1’i bulabiliyor!

Adaya gizlice giren ve oradaki adamın yaşamını tehdit eden düşmanı bulmaya hazır mısınız? Adada saklanan gizli adam siluetini 6 saniyede bularak ona yardımcı olun ve düşmanı adadan uzaklaştırın.

GİRİŞ 31.01.2024 09:25 GÜNCELLEME 31.01.2024 09:25
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Adada saklanan gizli adam siluetini 6 saniyede bulma oyunu, görsel zekanızı test etmek için hazırlanan optik illüzyon testidir. Amaç oyuncuların zekâ testinde verilen sorunun çözümünü bulmak için görselin tamamını taramaktır.

Görsel zekâ testleri, problem çözme becerilerini ve zihinsel kapasiteyi arttırarak yanal düşünme becerisini geliştirir. Aynı zamanda hafızayı taze tutmak ve eğlenceli vakit geçirmek için ideal bir seçenektir.

ADADA SAKLANAN GİZLİ ADAM SİLUETİNİ 6 SANİYEDE BULABİLİR MİSİN?

Adada saklanan gizli adam siluetini 6 saniyede bulabilir misin? Bu gizli düşmanı 10 kişiden sadece 1’i bulabiliyor!

Yukarıdaki görselde omzunda bir papağan ve elinde balta taşıyan bir adamı görüyorsunuz. Görselde adamının uzaklara baktığı için bir şeyler aradığını rahatlıkla anlamak mümkün. Görseldeki adam adada saklanan bir başka adamı yani düşmanını arıyor.

Sizden adada saklanan ve kendini ustaca kamufle etmiş olan bu adamı bulmanızı istiyoruz. Adada saklanan gizli adam siluetini 6 saniyede bularak tüm gizemi çözerek ve adamın düşmanını bulmasına yardımcı olabilir misiniz?

Adada saklanan gizli adam siluetini 6 saniyede bulabilir misin? Bu gizli düşmanı 10 kişiden sadece 1’i bulabiliyor!

Adada saklanan gizli adam siluetini 6 saniyede bulmanız için hazırlanan bu testte, testin doğru cevabını bulmak beyinde ruh halini dizginleyen nörotransmitter olan dopamini daha fazla üreterek, kısa sürede olsa ruh halinizi iyi gelecek ve sizi sakinleştirerek dinlendirecektir.

Adada saklanan gizli adam siluetini 6 saniyede bulmanız için verilen süre, sizi zamana karşı yarışmaya zorlayacak. Zaman yönetimi ve kısa sürede problem çözme becerinizi büyük ölçüde destekleyecektir. O yüzden bu testlerde bir saniyenizi bile boşa harcamamaya dikkat edin.

Resimde diğerlerinden farklı olan emojiyi 20 saniye içerisinde bulabilir misiniz? Tuhaf olanı sadece iyi bir dedektif bulabilir!Resimde diğerlerinden farklı olan emojiyi 20 saniye içerisinde bulabilir misiniz? Tuhaf olanı sadece iyi bir dedektif bulabilir!

DÜŞMANIN YERİ KEŞFEDİLDİ!

Adada saklanan gizli adam siluetini 6 saniyede bulmanız için hazırlanan mücadelenin sonuna geldik. Adamın aradığı düşmanı saklandığı yerden bulabildiniz mi? Bu mücadeleye ona yardımcı olmak için katılmıştık, başarılı olabildiniz mi?

Verilen süre içerisinde adada saklanan adamın siluetini bulan okuyucularımızı tebrik ederiz. Gözlem yetenekleriniz artık sınır tanımıyor. Bu düşman görselini bulmak için normalin aksine daha farklı düşünmek gerekiyordu ve siz gerekeni yaptınız!

Akıllara durgunluk veren zekâ testi: Nilüfer yaprakları arasına gizlenmiş kaplumbağayı 5 saniye içinde bulun!Akıllara durgunluk veren zekâ testi: Nilüfer yaprakları arasına gizlenmiş kaplumbağayı 5 saniye içinde bulun!

Eğer halen daha Adada saklanan gizli adam siluetini bulamayan okuyucularımız varsa cevap görseline geçmeden süreyi tekrar başlatarak mücadeleyi tekrar edebilirsiniz. Daha farklı düşünmeyi ve her ihtimali göz önünde bulundurmayı unutmamalısınız.

Evet, gelelim adada saklanan gizli adam siluetinin gerçekten nerede olduğuna, bu düşman nereye saklanmış bu kadar profesyonelce hadi bakalım!

Sadece şahin gözler görsel içerisine saklanmış arabayı 8 saniyede tespit edebilir!Sadece şahin gözler görsel içerisine saklanmış arabayı 8 saniyede tespit edebilir!

İşte adada saklanan gizli adam siluetini 6 saniyede bulmanız için hazırlanan zekâ testi görselinde düşmanın yeri;

Adada saklanan gizli adam siluetini 6 saniyede bulabilir misin? Bu gizli düşmanı 10 kişiden sadece 1’i bulabiliyor!

Gördüğünüz gibi düşman aslında çok uzata değilmiş, adamın hemen arkasında yer alan ağaçların oraya saklanmış… Peki, siz adada saklanan gizli adam siluetini 6 saniyede bulabildiniz mi? Yorumlarda bizimle paylaşın!

İlginizi çekebilir;

Görsel IQ’nuzu test etmek için optik illüzyon testi: Görseldeki insanlardan saklanan rakunu 15 saniye içerisinde sadece bir dahi görebilir!Görsel IQ’nuzu test etmek için optik illüzyon testi: Görseldeki insanlardan saklanan rakunu 15 saniye içerisinde sadece bir dahi görebilir!

Optik yanılsama testi: İnsanların sadece %2’si fotoğrafın içine gizlenmiş kurbağayı 8 saniyede fark edebilir!Optik yanılsama testi: İnsanların sadece %2’si fotoğrafın içine gizlenmiş kurbağayı 8 saniyede fark edebilir!

Kartal gözlerinizi test edin: Resimde saklı olan pengueni 7 saniye içerisinde bulabilir misin?Kartal gözlerinizi test edin: Resimde saklı olan pengueni 7 saniye içerisinde bulabilir misin?

Elif Kocalı Haber7.com - SEO İçerik Editörü
Haber 7 - Elif Kocalı

Editör Hakkında

1996 yılında Kocaeli’nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul Şile'de tamamladı. 2018’de Düzce Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünden mezun oldu. Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 6
  • Ekol 3 ay önce Şikayet Et
    Siz daha sormadan buldum :)
    Cevapla
  • SarıçizmeliMehmet 3 ay önce Şikayet Et
    Buldum diyenler hepsi İmamoğlu gibi başarılı (!) olsun mu?
    Cevapla
  • abdullah ünal 3 ay önce Şikayet Et
    0.3 sn de buldum :))
    Cevapla
  • türk 3 ay önce Şikayet Et
    Ben daha bakmadan buldum. yalanınız batsın..:)
    Cevapla
  • diyarbakır yusuf 3 ay önce Şikayet Et
    bir sanyede buldum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süleyman Soylu'dan Özgür Özel'e cevap!
Başkan Erdoğan kesin çözüm için talimatı verdi! Türkiye gündeminden düşecek...