Müzede kaybolan maskeyi bulabilir misin? Müze görevlisine yardım edin ve 6 saniye içerisinde kayıp maskeyi bulun

Öğrencilerin müze gezisi sırasında olağan dışı bir şeyler olduğunu fark ettik. Fanusunda olması gereken bir maske ortalarda yok. Kayıp maske nerede? Kaybolan maskeyi bulmak ve görevi tamamlamak için sadece 6 saniye süreniz var.

GİRİŞ 04.02.2024 08:24 GÜNCELLEME 04.02.2024 09:25
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Etrafınızda olan biten şeyleri gözlemek konusunda ne kadar iyi olduğunuzu ölçecek resimdeki kaybolan maskeyi bulmanız için tasarlanan bir zekâ testi ile karşınızdayız. Kaybolan maskeyi bulmanız için hazırladığımız bu zekâ testi le gözlem becerilerinizi test edecek ve problem çözme konusunda alıştırma yapabileceksiniz.

Zihin bulmacalarının amaçları, görselde kayıp olan nesneleri bularak gözlem ve görme yeteneklerini geliştirmektir. Bu tarz testler bilişsel açıdan sizi geliştirirken hafıza gücünüzün de artmasına sebep olur.

Gözlem yeteneklerinize meydan okumaya hazır mısınız? O zaman hadi başlayalım!

KAYBOLAN MASKEYİ BULUN VE MÜZE GEZİSİNİ SORUNSUZ ŞEKİLDE TAMAMLAYIN

Müzede kaybolan maskeyi bulabilir misin? Müze görevlisine yardım edin ve 6 saniye içerisinde kayıp maskeyi bulun

Yukarıdaki görselde bir grup öğrencinin müze gezisine geldiğini ve etrafı meraklı bakışlar ile incelediğini görüyorsunuz. Ancak burada bir şeyler ters gidiyor. Fanusunda kapalı bir şekilde olması gereken maskenin bir tanesi yerinde değil.

Kaybolan maskeyi bulmanızı ve kimse fark etmeden yerine koymanızı istiyoruz. Bunun içinde sadece 6 saniye süreniz bulunuyor. Müze görevlisinin hızlıca durumu toplamasına yardımcı olur musunuz? Cevabınız evetse o zaman süreyi başlatalım!

Müzede kaybolan maskeyi bulabilir misin? Müze görevlisine yardım edin ve 6 saniye içerisinde kayıp maskeyi bulun

Mücadelede başarılı olmak için müzede kaybolan maskeyi bulmanız gerekiyor. Zaman karşı olan bu kıyasıya yarışta başarılı olabilecek misiniz, hep birlikte görelim.

Kaybolan maskeyi bulmanız için tasarlanan bu zekâ testi gözlem becerilerinizi test edeceği için tüm görseli hızlıca taramalı ve iyi bir gözlem yapmalısınız. Müzedeki ziyaretçileri inceleyin, cam fanuslara bakın ve kaybolan maskeyi bulmaya çalışın.

KAYIP MASKE BULUNDU!

Evet, sürenin sonuna geldik. Kayıp maskeyi bulabildiniz mi? İsterseniz tekrar gözden geçirin ve bir kez daha süreyi baştan başlatın.

Peki, kaybolan maskenin yeri neresiydi? Gelin birlikte keşfedelim;

Müzede kaybolan maskeyi bulabilir misin? Müze görevlisine yardım edin ve 6 saniye içerisinde kayıp maskeyi bulun

İşte kaybolan maskenin yeri burasıydı. Peki, siz kaybolan maskeyi bulabildiniz mi? Yorumlarda bizimle paylaşın.

İlginizi çekebilir;

Diğerlerinden farklı olan korkuluğu 7 saniyede tespit edebilir misin? Bu bulmacanın doğru cevabını insanların sadece %3’ü doğru yanıtlayabiliyorDiğerlerinden farklı olan korkuluğu 7 saniyede tespit edebilir misin? Bu bulmacanın doğru cevabını insanların sadece %3’ü doğru yanıtlayabiliyor

Dedektif ruhunuzu ortaya çıkarın: İki resim arasındaki 10 farkı 40 saniyede bulabilir misin?Dedektif ruhunuzu ortaya çıkarın: İki resim arasındaki 10 farkı 40 saniyede bulabilir misin?

Eğlence dolu mücadele ile kendinizi geliştirin: İki resim arasındaki 4 farkı 15 saniyede bulabilir misiniz?Eğlence dolu mücadele ile kendinizi geliştirin: İki resim arasındaki 4 farkı 15 saniyede bulabilir misiniz?

Elif Kocalı Haber7.com - SEO İçerik Editörü
Haber 7 - Elif Kocalı

Editör Hakkında

1996 yılında Kocaeli’nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul Şile'de tamamladı. 2018’de Düzce Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünden mezun oldu. Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • mert 3 ay önce Şikayet Et
    buldum!!! 3 saniyede.müze görevlisinin boyu enaz 3 metre.
    Cevapla
  • Türkiyem 3 ay önce Şikayet Et
    1 saniye bile olmadı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul Valiliği detayları ile açıkladı! Ali Koç stada nasıl girdi?
Emekliye "memur" indirimi Resmi Gazete'de