Dedektif ruhunuzu ortaya çıkarın: İki resim arasındaki 10 farkı 40 saniyede bulabilir misin?

Zihninizi uyandırarak, gözlem becerilerinizi test etmenize yardımcı olacak görsel zekâ testi ile karşınızdayız. İki resim arasındaki 10 farkı bularak, bu yeteneklerinizi ve dedektif ruhuna sahip olduğunuzu kanıtlayın!

GİRİŞ 24.11.2023 08:15 GÜNCELLEME 24.11.2023 09:15
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Görsel hafızayı harekete geçiren, ufak detayları fark etmenizi sağlayan görsel zekâ testleri, dünya çapında oldukça popüler hale gelmiştir. Görsel zekâ testleri, diğer testler arasında en interaktif olanıdır.

Görsel zekâ testleri genellikle neredeyse birbirinin aynısı iki resim arasındaki farklılıkları tespit etme üzerine kurulur. Eğlenceli vakit geçirmenizin yanı sıra uzun vadede gözlemleme ve eleştirel düşünme becerilerinin gelişmesine yardımcı olur.

Haber7.com ekibi olarak, iki benzer görsel arasındaki farklılıkları tespit edeceğiniz ve bu yeteneğinizi geliştirmenize yardımcı olacak bir oyun hazırladık. Mücadeleye hazır mısınız? Cevabınız evet ise, hadi görsel zekâ testi oyununa geçelim!

MÜCADELEYE KATILIN VE GÖZLEM BECERİLERİNİZİ TEST EDİN

Dedektif ruhunuzu ortaya çıkarın: İki resim arasındaki 10 farkı 40 saniyede bulabilir misin?

Yukarıda ilk bakışta birbirinin aynısı olan iki resim yer alıyor. Bu resimlerde bir tahta üzerinde gizli bir olayın çözülmesi için yapılan işaretlemeler ve ipuçları yer alıyor. Ancak bu iki resim arasında bazı ufak farklılıklar mevcut. Sizden bu iki resim arasındaki 10 farkı 40 saniye içerisinde bulmanız isteniyor.

30 saniyelik dikkat gerektiren zekâ testi: Dâhilerin sadece %0,1’i aynı anda kaç telefonun şarj edilebileceğini doğru tahmin edebilir. Sizde onlardan biri misiniz?30 saniyelik dikkat gerektiren zekâ testi: Dâhilerin sadece %0,1’i aynı anda kaç telefonun şarj edilebileceğini doğru tahmin edebilir. Sizde onlardan biri misiniz?

Sizi eğlendirirken, beyninizi harekete geçirecek olan bu meydan okumaya katılmaya ne dersiniz? İki resim arasındaki 10 farkı bulmak için sadece 40 saniyeniz var. Hazırsanız süreyi başlatıyoruz, şimdi sıra sizde!

Dedektif ruhunuzu ortaya çıkarın: İki resim arasındaki 10 farkı 40 saniyede bulabilir misin?

İki resim arasındaki 10 farkı bulmak için çok ince ayrıntılara dikkat etmeniz gerekir. Aradığınız bu farklılıklar, bazen bir detayın hiç çizilmemesi bazen de fazla nesnelerin eklenmesi gibi şekillerde karşınıza çıkabilir.

Görsel keskinliğinizi test edin: İki resim arasındaki 5 farkı 12 saniye içerisinde bulun!Görsel keskinliğinizi test edin: İki resim arasındaki 5 farkı 12 saniye içerisinde bulun!

İki resim arasındaki 10 farkı görseller arasında herhangi bir noktada bulabilirsiniz. Bu yüzden en ufak ayrıntıyı dahi gözden kaçırmamalısınız. Gözlem becerilerinizi test etmek için süreyi olabildiğince akıllı kullanmanız gerekiyor.

SÜRE BİTTİ, HADİ ÇÖZÜME GEÇELİM!

İki resim arasındaki 10 farkı bulmak için çıktığımız mücadelede bize verilen sürenin sonuna geldik. Birazdan sizler için iki resim arasındaki 10 farkı işaretlenmiş bir şekilde çözüm görseliyle paylaşacağız. Oradan cevaplarınızı kontrol edebilir, bulamadığınız farklılıkların nerede olduğunu görebilirsiniz.

İki resim arasındaki 12 farkı 40 saniye içerisinde bulabilir misiniz?İki resim arasındaki 12 farkı 40 saniye içerisinde bulabilir misiniz?

İki resim arasındaki 10 farkı 40 saniye içerisinde bulan okuyucularımızı tebrik ederiz. Sizin gerçek bir dedektiften farkınız yok. Detaylar ve farklılıklar sizin ilgi alanınız resmen. Sizi zorlaması açısından bu gibi testlerde verilen süreyi biraz daha kısaltabilirsiniz.

İki resim arasındaki 12 farkı 45 saniye içerisinde bulabilir misiniz? Bu görsel zeka testi sizi çok zorlayacak!İki resim arasındaki 12 farkı 45 saniye içerisinde bulabilir misiniz? Bu görsel zeka testi sizi çok zorlayacak!

İki resim arasındaki 10 farkı bulamayan okuyucularımız ise endişelenmesine gerek yok. Dilerseniz süreyi tekrar başlatarak kendinize bir şans daha verebilirsiniz. Arzu ederseniz aşağıda yer alan çözüm görseline giderek bulamadığınız farklılıkların yerlerini tespit edebilirsiniz.

Evet, gelelim iki resim arasındaki 10 farkın çözüm görseline…

Dedektif ruhunuzu ortaya çıkarın: İki resim arasındaki 10 farkı 40 saniyede bulabilir misin?

İki resim arasındaki 10 fark yukarıda belirtildiği şekildeydi. Peki, siz bu iki görsel arasındaki farklılıkların tamamını verilen süre içerisinde bulabildiniz mi yoksa bazı farklılıkları tespit etmek sizi zorladı mı? Yorumlarda bizimle paylaşın!

Elif Kocalı Haber7.com - SEO İçerik Editörü
Haber 7 - Elif Kocalı

Editör Hakkında

1996 yılında Kocaeli’nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul Şile'de tamamladı. 2018’de Düzce Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünden mezun oldu. Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • mert 5 ay önce Şikayet Et
    buldum!!! 3 dakikada 8 tane.2 taneyide cevaba bakarak.bence bu matematikten daha iyi.göreceksiniz herkes mutlu.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şehir Hastaneleri devlet bütçesine yük mü? Bakan Koca cevap verdi
Okan Buruk'un raporu ortaya çıktı! 9 yabancı isimle yollar ayrılacak