İki resim arasındaki 12 farkı 40 saniye içerisinde bulabilir misiniz?

İki resim arasındaki 12 farkı 40 saniye içerisinde bulma mücadelesine katılarak hem dikkat yeteneğiniz hem de görsel algınızı test edin. Mücadeleye katılan diğer okuyucularımız ile kendinizi kıyaslayın!

GİRİŞ 15.11.2023 07:27 GÜNCELLEME 15.11.2023 09:28

Görsel testler arasında yer alan iki resim arasındaki farkları bulma bulmacaları, zekâ testlerinin en eğlenceli ve interaktif olanıdır. İki resim arasındaki farkları bulma testleri, ayrıntıları gözlemleme, benzerlikleri karşılaştırma ve tanımlama yeteneklerinizi geliştirmenize yardımcı olur.

İki resim arasındaki farkları bulma testleri aynı zamanda konsantre olma ve dikkat etme yeteneklerinizi geliştirmek için de mükemmel araçlardır. Bu testler ile görme, görsel algılama ve hafızayı test etme için profesyoneller tarafından sıklıkla kullanılır.

Haber7.com ekibi olarak kendinizi geliştirebileceğiniz, dikkatinizi ve görsel algınızı test edebileceğiniz aynı zamanda eğleneli vakit geçirebileceğiniz bir test hazırladık. Hazırsanız iki resim arasındaki farkları bulmaya dayalı zekâ testi mücadelemize geçelim!

İki resim arasındaki 12 farkı 45 saniye içerisinde bulabilir misiniz? Bu görsel zeka testi sizi çok zorlayacak!İki resim arasındaki 12 farkı 45 saniye içerisinde bulabilir misiniz? Bu görsel zeka testi sizi çok zorlayacak!

İKİ RESİM ARASINDAKİ 12 FARKI 40 SANİYE İÇERİSİNDE BULABİLİR MİSİN?

İki resim arasındaki 12 farkı 40 saniye içerisinde bulabilir misiniz?

Yukarıda yer alan görselde bir oyun odasında 2 tane kız çocuğunun oyuncaklar içerisinde eğlenceli vakit geçirdiğini ve bir tane annenin elinde toz bezi ile oyuncakların tozunu aldığını görüyorsunuz. Her yer oyuncak ve kitaplardan oluşuyor.

İlk bakışta iki resimde neredeyse birbirinin birebir aynısı gibi duruyor. Ancak biraz yakından ve dikkatli bakarsanız bazı farklılıklar gözünüze çarpmaya başlayacak. Sizden istediğimiz iki resim arasındaki 12 farklı 40 saniye içerisinde bulmanız.

3. farkı sadece üstün gözlem becerisine sahip olan kişiler bulabiliyor! 7 saniyede iki görsel arasındaki 3 farkı bulun ve kendinizi kanıtlayın3. farkı sadece üstün gözlem becerisine sahip olan kişiler bulabiliyor! 7 saniyede iki görsel arasındaki 3 farkı bulun ve kendinizi kanıtlayın

Kendinize güveniyor ve mücadeleye hazırsanız süreyi başlatıyoruz.

İki resim arasındaki 12 farkı 40 saniye içerisinde bulabilir misiniz?

İki resim arasındaki 12 farkı 40 saniyede bulmak için resme yakından ve dikkatle bakmanız gerekiyor. Tüm odağınızı resme verip en ince ayrıntıları dahi incelemeniz gerekiyor. İki resim arasındaki 12 farkın bazıları ilk bakışta dikkat çekerken bazılarını fark etmek için çok iyi gözlem yapmanız lazım.

Süre giderek azalıyor. İki resim arasındaki bulduğunuz farkları sayısı biraz fazla olduğu için not edebilirsiniz. Bu sayede hem karışıklık olmaz hem de kaç tane fark tespit ettiğinizi rahatlıkla bulabilirsiniz.

Keskin gözlerinizi ve zekâ testlerinde ustalığınızı kanıtlama fırsatı: İki görsel arasındaki 5 farkı 10 saniyede bulabilir misiniz?Keskin gözlerinizi ve zekâ testlerinde ustalığınızı kanıtlama fırsatı: İki görsel arasındaki 5 farkı 10 saniyede bulabilir misiniz?

MÜCADELE SONA ERDİ

İki resim arasındaki 12 farkı bulmaya dayalı mücadeleniz de sürenin sonuna geldik. Toplam kaç tane fark tespit edebildiniz? Tüm farklılıkları bulabildiniz mi? Birazdan iki resim arasındaki 12 farkında işaretlenmiş olduğu cevap görselini sizlerle paylaşacağız. Ama o zamana kadar dilerseniz süreyi tekrar başlatıp mücadeleyi yeniden deneyebilirsiniz.

İki resim arasındaki 12 farkın tamamını 40 saniye içerisinde bulan okuyucularımızı tebrik ederiz. Bulamayan okuyucularımız ise endişelenmesin. Sitemizde yer alan birbirinden zorlu fark bulma bulmacalarını çözerek kendilerini geliştirebilirler.

İki resim arasındaki 3 farkı sadece keskin gözlü insanlar 12 saniye içerisinde görebilir!İki resim arasındaki 3 farkı sadece keskin gözlü insanlar 12 saniye içerisinde görebilir!

İşte iki resim arasındaki 12 fark;

İki resim arasındaki 12 farkı 40 saniye içerisinde bulabilir misiniz?

Evet, iki resim arasındaki 12 fark bu şekildeydi. Peki, siz iki resim arasındaki 12 farkın tamamını 40 saniye içerisinde bulabildiniz mi yoksa gözünüzden kaçırdığınız bazı farklılıklar oldu mu? Yorumlarda bizimle paylaşın!

Elif Kocalı Haber7.com - SEO İçerik Editörü
Haber 7 - Elif Kocalı

Editör Hakkında

1996 yılında Kocaeli’nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul Şile'de tamamladı. 2018’de Düzce Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünden mezun oldu. Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kassam Tugaylarının keskin nişancısı İsrail askerini böyle avladı
Protestocu gençleri hedef aldı! Skandal sözler: Filistinlilerin işgal ettiği topraklar…