Suçüstü yakalanınca polisin elini ısırdı! O kadın bakın kim çıktı?

Adana'da mezarlık ziyaretine gelenlerin park ettiği araçlardan birinin camını kırarak hırsızlık yaparken suçüstü yakalanan kadın hırsız, polisin elini ısırdı. Şüphelinin 19 yıl 15 gün kesinleşmiş hapis cezasıyla arandığı ortaya çıktı.

GİRİŞ 11.04.2024 13:50 GÜNCELLEME 11.04.2024 14:14
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Olay, dün saat 12.00 sıralarında, Sarıçam ilçesindeki Buruk Mezarlığı'nda meydana geldi. Şüpheli Nesrin B. (34), mezarlık ziyareti için gelenlerin, yol kenarına park ettiği araçları kontrol etmeye başladı. 

Ramazan Bayramı dolayısıyla bölgede güvenlik önlemi alan Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, durumundan şüphelendiği Nesrin B.'yi takibe aldı. Bir süre keşif yapan Nesrin B., bir hafif ticari aracın arka koltuğundaki çantayı çalmak için camını kırdı. 

Harekete geçen polis, Nesrin B.'yi yakaladı. Ekiplere direnen kadın, bir polis memurunun elini ısırıp kaçmaya çalıştı. Polis, kelepçe taktığı Nesrin B.'yi gözaltına alıp, Emniyet'e götürdü. 

Yapılan incelemede Nesrin B.'nin, 10 ayrı suçtan toplam 19 yıl 15 gün kesinleşmiş hapis cezasıyla arandığı tespit edildi. Emniyetteki sorgusunda hırsızlık yapmadığını öne süren Nesrin B., adliyeye sevk edildi. 

KAYNAK: DHA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 13
  • Enes 2 hafta önce Şikayet Et
    19 yıl kesinleşmiş cezası var fakat gündüz vakti o kadar rahat ki hırsızlık yaparken tek şundan emin , ifadesini verdikten sonra serbest kalacak
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Adana !!!
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Asılması lazım baya suç işlemiş
    Cevapla
  • Adem KARAKAYA 2 hafta önce Şikayet Et
    Polisi kopek gibi ısırmış ağzındaki bütün dişlerini hergun birer birer sökmek lazim
    Cevapla
  • kayso 2 hafta önce Şikayet Et
    bukadar suc isleyene kadar savical nerdeydi de daha disarda gezebiliyor .10 ayri suc ve simdi anca tutuklaniyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den İsrail'e Suudi Arabistan uyarısı
Türkiye'den 36 milyar TL'lik görüşme! ABD'den açıklama geldi