Kızdıran at dövüşü vahşeti video

Bu vahşet görüntüleri Filipinler'den. Atlar ölesiye dövüştürülüyor ve kadın, erkek, çoluk çocuk bu vahşi festivali alkışlarla izliyor. İşte günün videosu:

GİRİŞ 23.10.2008 17:36 GÜNCELLEME 23.10.2008 17:36
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Bu vahşet görüntüleri Filipinler’in Mindanao Adası’ndan. Uzun bir süre önce yasaklanmasına rağmen at dövüştürme kırsal alanlarda hala sürüyor.  Atlar ölesiye dövüştürülüyor ve kadın, erkek, çoluk çocuk bu vahşi festivali alkışlarla izliyor.

Hayvanları Koruma Dernekleri bu görüntülerin ardından İngiltere’de ayaklandı ve tüm dünyayı bu vahşetin durdurulması için kampanya başlatmaya çağardı. Yapılan bütün kampanyalara rağmen durduralamayan bu vahşet festivali Filipinler'de her yıl düzenli hale yapılan bir festival haline dönüştü.

KAYNAK: THE SUN-İHA
YORUMLAR 9
  • Tuncer Polat 15 yıl önce Şikayet Et
    Ahmet Natik ...e. Allah yolunda kurban edilen Hayvanlarla bu vahşet görüntülerini kıyaslayacak kadar düşüncesiz,cahil ve sorumsuz olduğunuzu söylemekle yanlış bir kelime yazmış olduğumu sanmıyorum,sizin yorumunuzdan anlıyorumki,Bizlerin her yıl Allah yoluna kestiğim kurbanlıklarla,vahşet yaptığımızı söylüyorsun,böyle bir düşünceyi müslümanım diyen birisini düşünmez,saygılar
    Cevapla
  • Kürşat Osman ALIMLI 15 yıl önce Şikayet Et
    Zulüm zulümdür. Şehrimde sabah namazdan çıkmış ya da herhangi bir vakitte evine giderken, çöplükte karnını doyurmaya çalışan kedi köpeği, tekmelemeyi,taşlamayı kendine görev bellemiş çok yaşlı,genç insan görüyorum.Cehalete Bak! Ayrıca Ahmet ALEMDAR bey, cümleniz yanlış anlaşılmaya müsait, böyle yerlerde daha net cümleler kurmanız gerekli. Yok ben yazıda gözüken anlamı söyledim diyorsanız o başka.
    Cevapla
  • akanhacu 15 yıl önce Şikayet Et
    LUT KAVMİ. Allah cc.,Lut kavmini yalnızca sapıklığından dolayı değil,hayvanlara izeyet ettikleri içinde cezalandırmıştır.Demekki o kadar afet boşuna değilmiş.
    Cevapla
  • mustafa can 15 yıl önce Şikayet Et
    islama davet. bu insanların acilen islamı tanıması ve kabul etmesi lazım. bunu yapanlar kim bilir yakında başka hangi sapıklıkların peşinde şeytana köle olacaklar. allah hidayetini nasip etsin.
    Cevapla
  • cemil erdoğan 15 yıl önce Şikayet Et
    sabırrrr. allah ıslah etsin bunları
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Serik'te köpeklerden kaçan çocuk arabanın altında kaldı
Hamas'a "terör örgütü" diyen İmamoğlu, metrolarda protesto edildi!