Faruk Saraç en şık ve en rüküşleri belirledi

Birçok ünlüyü giydiren modacı Faruk Saraç sanatçılar arasında en iyi tarzın Ajda Pekkan ve Kenan Doğulu’da olduğunu söyledi.Siyasette ise Başbakan’ı bir numaraya oturttu...

Faruk Saraç en şık ve en rüküşleri belirledi
Faruk Saraç en şık ve en rüküşleri belirledi
GİRİŞ 05.09.2009 10:30 GÜNCELLEME 05.09.2009 10:30

Ünlü modacı Faruk Saraç, sanat ve siyaset dünyasında en iyi ve en kötü giyinen kişileri açıkladı. Bugüne kadar birçok ünlüyü giydiren ve yakında Bursa'da bir moda akademisi açmaya hazırlanan Saraç'ın sanatçılarla ilgili değerlendirmeleri şöyle:

KENAN DOĞULU

Bence en iyi giyinen popçu Kenan Doğulu. Kendisini sürekli yeniliyor. Değişen moda akımlarına ayak uyduruyor. Bunda yurtdışında yaşamasının da etkisi büyük.

TARKAN

Çok özel bir insan ama o çizgisini iki senedir koruyamıyor. Saç tıraşı ve giyim tarzı çok kötü. Konsept oluşturmak lazım. Kendini yenilemek, bir jean giyip saçını değiştirip çıkmak değildir. Tarkan'ın sahne performansı iyi olsa da giyim konusunda beğenmiyorum.

AJDA PEKKAN

Günümüzde sahnede şarkı söylemek yetmiyor. İşin içine görselliği de sunmak gerekiyor. Ajda Hanım bunu çok iyi başarıyor. Hedef kitlesini belirleyip ona göre giyiniyor. Tarzını çok iyi belirliyor. Bulunduğu ortama göre giyinip, kendine iyi bakıyor. Süperstarlık unvanını kesinlikle hak ediyor.

BAŞBAKAN'IN TARZI ÇOK İYİ

Faruk Saraç siyasette en iyi giyinen ismin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olduğunu belirtti. Ünlü modacı şunları söyledi: "Belediye başkanlığı döneminden sonra giyim tarzı çok değişti ve güzel giyinmeye başladı. Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül için aynı kelimeyi söyleyemeyeceğim. Sayın Gül'ün kendinden ince çizgili takım elbiseler kullanması boyunu daha uzun gösterir. Daha doğru olur. Deniz Baykal da renkli giyim tarzıyla ikinci sırada."

İBRAHİM TATLISES

En iyi giyinen sanatçılardan birisi. Son zamanlarda moda sektörüne de el attı. Ancak ben kendisini rakip olarak görmüyorum. Kendisinin söylediği bir laf vardır. ‘Oxford vardı da ben mi okumadım.’ Ben de modanın Oxford'uyum.

 

KAYNAK: (BUGÜN)
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Büyükekşi'yi gönderecek imza sayısına ulaşıldı!
Avrupa'ya son üç yılda gelen 50 binden fazla refakatsiz göçmen çocuk kayboldu