Ünlü gazinocunun cenazesine sadece 2 ünlü katıldı

Ünlü gazinocu Atalay Noyaner'in cenaze törenine sanat dünyasından sadece iki isim katıldı.

Ünlü gazinocunun cenazesine sadece 2 ünlü katıldı
Ünlü gazinocunun cenazesine sadece 2 ünlü katıldı
GİRİŞ 13.07.2010 07:57 GÜNCELLEME 13.07.2010 07:57

İzmir'de geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden ünlü gazinocu Atalay Noyaner, Alsancak Hocazade Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Sanatçıların ilgisiz kaldığı cenaze törenine sadece Coşkun Sabah ve Suavi katıldı.

Geçtiğimiz gün evinde geçirdiği kalp kiriz sonucu hayatını kaybeden İnciraltı Turkuaz Restoran'ın sahibi Atalay Noyaner son yolculuğa uğurlandı. Alsancak Hocazade Camii'ndeki cenaze namazına ünlü şarkıcılar Coşkun Sabah ve Suavi, ünlülerin fotoğrafçısı Erol Atar, modacı Ertan Kayıtken ve Noyaner'in sevenleri katıldı. Cenazeye katılan Coşkun Sabah, Atalay Noyaner'in kendisi için çok önemli bir yere sahip olduğunu ifade ederek, "Atalay Noyaner'e sarıldığımda bir ağabey kokusu alıyordum" diye konuştu. Noyaner'in oğlu Cem Noyaner ve kızı Berna Noyaner taziyeleri kabul ederken gözyaşlarına hakim olamadı.

kullanAtalay Noyaner'in cenazesi ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Narlıdere Mezarlığı'nda toprağa verildi. 1970'li yıllardan bu yana İzmir eğlence hayatına damga vuran Noyaner Maksim ve Akasyalar tesislerini kurmuş, daha sonra ise İnciraltı'nda bulunan Turkuaz Restoran'da İzmirlilere hizmet vermişti. Noyaner iş yaşamında pek çok ünlü ismi sahnelerle buluşturarak sanat dünyasına kazandırmıştı.

Bu arada çok sayıda kişinin katıldığı Noyaner'in cenazesinde hırsızlık olayı yaşandı. Cenaze namazına katılan Deniz Restoran'ın sahibi Yılmaz Ramazan Çelikkaya'nın cebinden bin 700 lira parayı çalan A.Y. (31), Emniyet Amiri Cüneyt Bilen tarafından suçüstü yakalandı. Gözaltına alınan zanlı ekipler tarafından Alsancak Karakolu'na götürüldü.

(Cihan)

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Suriye İçişleri Bakanlığı: Süveyda içindeki çatışmalar durduruldu
Vatandaşın başıboş köpek çilesi bitmiyor! Pendik'teki saldırılarda 5 koyun telef oldu