Konuşmasını yarıda kesip ezan okuyan lider

Mısır'da askeri darbe ile devrilen Mursi'nin konuşmasını kesip ezan okumaya başladığı görüntüler sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor.

GİRİŞ 11.07.2013 12:13 GÜNCELLEME 11.07.2013 12:46
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Askeri darbe ile devrilen Dr. Muhammed Mursi darbeden önce, 2013 yılının Ocak ayında Mısır'ın İskenderiye şehrinde, kendi partisi Hürriyet ve Adalet Partisi'nin düzenlediği bir konferansa konuşmacı olarak katılmıştı.

Mursi burada yenilen akşam yemeğinin ardından partililere hitap ederken, salondaki partililerden biri yatsı vaktinin girdiğini ve dışarıda ezanların okunduğunu söyleyince, Mursi ezan sesinin salona tam gelmediğini bu sebeple kendisinin buradan ezanı okuyabileceğini espirili bir şekilde söylemiş ve hemen ardından salondan teşvik sesleri gelince Yatsı ezanını kürsüden böyle okumuştu.

Mursi'nin bu görüntüleri sosyal medyada büyük bir ilgi görüyor.

YORUMLAR 41
  • ahmet enes 10 yıl önce Şikayet Et
    4 ay mısırda kalsan ne olur Halil Bey.Hangi gözle kaldığın önemli. Değil 4 ay bu topraklarda doğup 50 yıl kalmış adam bile Hristiyanların,yahudilerin kucağına oturmuş Müslümanların kuyusunu kazıyor bu memlekette.Lafı ortaya koydum.Kim üstüne alınırsa alınsın....
    Cevapla
  • kaan 10 yıl önce Şikayet Et
    dinini yasamayanlar dini istismar eder yasayanlar degil.... Müslüman bir ülkede Müslüman bir kişi dinini yasamaya çalışıyor hemen dini istismar oluyor nerede yasayacaklar Müslümanlar dinini merak ediyorum Hristiyan veya Yahudi topraklarındami yasayacaklar bu kadar saçma mantıksız dinsiz bir topluluk olabilir mi ne yani dinini yasayanlar siyaset yapmasın ticaret yapmasın iş sektörüne girmesin sadece evinde otursun ibadet mi etsin:))))))))))
    Cevapla
  • Alparslan Bozkurt 10 yıl önce Şikayet Et
    bir dost tavsiyesi: orucken okumayin haberleri. yoksa lafi baska yerden anliyorsunuz ona göre
    Cevapla
  • Hel Fodul 10 yıl önce Şikayet Et
    Müslümanın taa kendisine bir bak hele. adam bi mısır gezisi yapmış, gelmiş bize buradan koca ülkedeki milyonlarca kişinin yaşamı hakkında yorum yapıyor. bir de Müslümanın ta kendisi olduğunu söylemiş. o ne demekse!!! bu adam Müslümanın ta kendisi ise bizim yandan yemişi olmamız lazım. gezici çapulcular da, eliaçık hocaefendi de Müslümanım diyor. bunlar Müslüman işte. Müslüman ülkesinde fitne çıkaran Müslümanlar.
    Cevapla
  • müktesebat 10 yıl önce Şikayet Et
    alper atmaca tşk.ler. süper tespit biz besmele ceksek dini istirmar ederiz. ama yahudi yapsa buna benzer bir şey adam dınını yaşıyor özgürlük denen bir şey var derler. nedense bu özgürlük sadece bir zümreye ait galiba. sizde ezan okuyun sizde besmle çekin sizde tekbir getirin müslüman olan herkes yapsın sıkıntı yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan duyurdu! Gürcistan ile anlaşma sağlandı! Tüm dünyaya Filistin çağrısı
Çarpıcı araştırma: İstanbul'da bu ilçeler sıcaklığı daha çok hissediyor!