ABD'nin 'Rusya' planını açıkladı: Bunda eminiz!

Kremlin Sözcüsü, ABD'nin yaptırımlarla Rus iş alemini Putin'in aleyhine çevirmeye ve marttaki Rusya devlet başkanlığı seçimlerini etkilemeye çalıştığını söyledi.

ABD'nin 'Rusya' planını açıkladı: Bunda eminiz!
ABD'nin 'Rusya' planını açıkladı: Bunda eminiz!
GİRİŞ 01.12.2017 09:11 GÜNCELLEME 01.12.2017 10:36
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, bugünkü basın toplantısında, yabancı medyanın, ABD'nin öncülüğünde Batı'nın uyguladığı yaptırımların yarattığı ekonomik sorunlarla ilgili Rus iş aleminin Devlet Başkanı Vladimir Putin ile yakın çevresini suçladığına dair bir farkındalığının olup olmadığı sorusuyla karşılaştı.

 

 

''Hayır, böyle bir şeyin farkında değilim, olsa bunu onlarla görüşürdük'' yanıtını veren Peskov, Washington'ın yaptırım politikasının 2018'deki Rusya devlet başkanlığı seçimine yönelik olduğunu söyledi. 

'TAM DA BUNU YAPTIKLARINDAN EMİNİZ'

"ABD yönetiminin, yaptırımları, Rusya Devlet Başkanı'nı destekleyen iş dünyasının elitlerinin Putin'e karşı çıkmasını sağlamak için kullandığı düşüncesine katılıyor musunuz'' sorusunu ''Tam da bunu yapmaya çalıştıklarından eminiz'' diye yanıtlayan Peskov, yaptırımların tırmandırılmasının Rusya'da gelecek yıl yapılacak seçimlerle çakıştığına dikkat çekti. Kremlin Sözcüsü, Washington'ın mart ayındaki Rusya devlet başkanlığı seçimlerini hedef aldığını vurguladı.

YORUMLAR 2
  • nazlı 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah müslümanların yardımcısı olsun ve asıl kimliğini kaybetmeyen müslümanların yar ve yardımcısı olsun
    Cevapla
  • Aylin 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu Amerka bi şeye de bulaşmasa bulandırmasa olmaz...Tüm Dünyayı kontrolü altında tutmak istiyor ama artık Türkiye dahil bir çok ülke başkaldırmaya başladı..Anlamalıki artık bir çok ülke ona karşı birleşerek mücadele ediyor..işi eskisinden zor olacak...Türkiye,İran, Katar,Rusya,Çin...kuzey kore tek başına kafa tutuyor zaten...Deli Kım hakkından gelir umarım..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İPhone fiyatları dudak uçuklattı!
New York Times: Kar eden Türkiye'ydi; İsrail yalnızlaşıyor