AB Dış İlişkiler Temsilcisi Demirtaş'ı aradı

AB Dış İlişkiler Temsilcisi Mogherini, Demirtaş'ı arayarak PKK'nın saldırılarını kınadığını Twitter hesabı üzerinden açıkladı.

AB Dış İlişkiler Temsilcisi Demirtaş'ı aradı
AB Dış İlişkiler Temsilcisi Demirtaş'ı aradı
GİRİŞ 27.07.2015 00:11 GÜNCELLEME 27.07.2015 07:28
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Avrupa Birliği Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini,Türkiye'de son haftalarda yaşanan terör olaylarına ve şehit haberlerinden dolayı HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı aradığını söyledi.

DEMİRTAŞ'I ARADIM, KINIYORUM

PKK'nın saldırılarını kınadığını bildiren Mogherini, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Şimdi Demirtaş'ı aradım. PKK'nın terörist faaliyetlerini kınıyorum. Barış süreci için çalışmaya devam etmek gerekiyor" dedi.

İŞTE MOGHERINI'NİN TWEETİ

YORUMLAR 29
  • rizeli 8 yıl önce Şikayet Et
    Sonunda pkknin ne ... oldugunu anladiniz...
    Cevapla
  • ömer 8 yıl önce Şikayet Et
    parti liderinin adı selahaddin,,, PKK yi öven vekilin adı Abdullah.... Din ve devlet işleri karışmış mı oluyor şimdi... Merakımdan sordum :)))
    Cevapla
  • Hamza 8 yıl önce Şikayet Et
    Pkk ile hdp yi kinamasi gerekirdi.
    Cevapla
  • dicle 8 yıl önce Şikayet Et
    ne kadar manidar pkk nın arkasındakiler tek tek ortaya çıkıyor AB ingiltere iran daha bakalım kimler çıkacak ülkemizin düşmanları.tarihte hep ülkeyi karıştıran bölen ayrıştıran gizli antlaşmalar ve emeller peşinde olmuş oluyorda ne yazık ki
    Cevapla
  • ALİ TOPCU 8 yıl önce Şikayet Et
    Danışıklı Döğüş zaten AB nin Dişlerinden kan damlıyor Demirtaş hiç mi hiç endişelenmedi zaten birlikte hareket ediyorlar bir gün gelecek allah hepsini perişan edecek hemde Türklerin vasıtasıyla tarihte Bir çok defa olduğu gibi Bu toprakların Dualı olduğunu Bilmiyorlar ölülerinde şavaşabildiğini onlar nereden bilsin cahil dinsiz inançsızlar ya onlar da haklı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Serik'te köpeklerden kaçan çocuk arabanın altında kaldı
Aliyev imzaladı... Azerbaycan ile Türkiye arasında gelirde çifte vergilendirme kaldırıldı