Juncker, Türkiye'ye rest çekti!

AB Komisyon Başkanı Juncker, Türkiye’nin vize muafiyeti için geri kabul anlaşması dahil 72 koşulu yerine getirmesi gerektiğini anımsattı.

Juncker, Türkiye'ye rest çekti!
Juncker, Türkiye'ye rest çekti!
GİRİŞ 22.06.2016 09:31 GÜNCELLEME 22.06.2016 09:32
Bu Habere 164 Yorum Yapılmış

Frankfurter Allgemeine Zeitung gazetesine konuşan Juncker, "Türkiye vizenin kaldırılması konusunda  birlikte belirlenen 72 koşulu eksiksiz yerine getirirse, o zaman Türk vatandaşlarına vizenin kaldırılmasının önünde engel kalmaz" dedi.
 
"O zaman Erdoğan Türk halkına kendisi anlatır"
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı geri kabul anlaşmasının uygulanması konusunda uyaran Juncker, "Eğer, Erdoğan ciddi şekilde geri kabul anlaşmasını uygulamama yoluna giderse, o zaman Türklere niçin Avrupa’ya vizesiz seyahat etme imkanı verilmediğini Türk halkına kendisi anlatmak durumunda kalır" diye konuştu.
 
Geri kabul anlaşmasının uygulanması konusunda iyimser olduğunu da kaydeden AB Komisyon Başkanı Juncker, "Türkiye ile yapılan geri kabul anlaşması tutarlı ve şu an işliyor. İleride anlaşmanın uygulanmayacağına dair şüpheye düşmek için bir neden yok" diye ekledi.
 

YORUMLAR 164
  • la mekan 7 yıl önce Şikayet Et
    vize yok anlaşmada yok junger avucunu yalarsın. göçmenleri biz beslemek zorunda değiliz 3000000 yeni göçmenle debelleşirsiniz. biz onurlu bir milletiz kimsenin yalakası değiliz vizeye ihtiyacımız yok.... 72 kriteride külah yap müsait yerine sok.
    Cevapla
  • Vatandas 7 yıl önce Şikayet Et
    Anlasma var vize yok. Buyuksun reis. Dunya liderisin.
    Cevapla
  • erdem 7 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye AB sevdasından vazgeçip islam ülkeleri ile kendi birlik ve beraberliğini tesis etmede çok geç kaldı. Bu birliğin lokomotifi bir ülkenin imf gibi ab y çoktan alternetif üretip sistemin başına geçmelidir. Ab şart değil bunu bölgsinde gerçekleştirmelidir. Bu olduğzaman diğer ülkeler ülkemizin karşısında el eçe divan dururacaklar biz ne dersek onu yapmak zorunda kalacaklar. Baı dünyası mefaat üerne kururlu.....
    Cevapla
  • Eymen 7 yıl önce Şikayet Et
    Suç bizde, bu AB sevdası yüzünden kellesi ciğeri beş para etmez gâvurlara laf söylettirip kendimizi küçük düşürüyoruz, biz Müslümanız elhamhamdülillah ,Rabbimizin bize lütfettiği izzet ve şerefi korumakla mükellefiz, kendimizi lüçük düşürmeye hakkımız yok. Bizim yerimiz AB birliği değildir kesinlikle.
    Cevapla
  • ibrahim karaoğlan 7 yıl önce Şikayet Et
    çooookta tınnnnn islam düşmanı serseriler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de üniversiteler Gazze için ayaklandı! Akademisyenler ters kelepçe
36 bin sağlık personeli alınacak!