Fransa: Suriye'degenel af yeterli değil

Fransa Dışişleri Bakanı Alain Juppe, ''Suriye'de yönetimin genel af ilanının yeterli olmadığını'' belirterek, bu ülkede ''daha köklü reformların hayata geçirilmesinin gerekli olduğunu'' söyledi.

Fransa: Suriye'degenel af yeterli değil
Fransa: Suriye'degenel af yeterli değil
GİRİŞ 01.06.2011 13:41 GÜNCELLEME 01.06.2011 13:41
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

France Culture radyo istasyonuna konuşan Juppe, ''Korkarım, bu genel af çok geç ilan edildi. Suriye yetkilileri sadece genel afla kalmamalı, yönetim değişikliği çok daha açık ve iddialı olmalı''diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • mehmet akif 12 yıl önce Şikayet Et
    Evet Yeterli degil. Biliyorum Fransa olarak kasiniyorsunuz size göre hic bir sey yeterli olmayacaktir.Vurmak icin hazir bahaneler aramaktasiniz.Bu Müslamanliga karsi yapilan haksizliklar kin ve nefret karsisinda batililardan nefret etmeye ve igrenmeye basladik.Vallahi Bu Müslamanlara silahla veya siyaseten yapilan zorbaliklar karsisinda artik bicak kemige dayandi ve sabirlarda tükendi.Yeter artik Batililar sunu kafanuza iyice yerlestirin.Biz her Din mensubu insanlara saygimiz ve sevgimiz vardir.Yaradilani yaradandan ötürü severiz.Ama siz bu sinsi Planlarinizi müslümanlarin kanini dökmekle cözecekseniz hodri meydan.Allah Allah diyen sesler gövde üstünde kelle birakmayacaktir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mehmet Şimşek'ten altın kotası açıklaması: Çıkar çevreleri memnun değil
Altın fiyatlarında sert yükseliş